Bülent Tulun

Bülent Tulun

14 Eylül 2010 | Salı

Abuk sabuk işler

UEFA Avrupa Ligi'nden Ağustos ayında elenmiş 3 maçta 6 puan kaybetmiş Galatasaraytakımı, son derece mütevazı Gaziantepspor karşısında ilk şutunu 39. dakikada rakip kaleye atıyorsa ve ilk pozisyonunu bu şekilde yakalıyorsa, bunda ne topun çizgiyi geçmesi ne dedikodular bu futbolun izahı değildir. Üç gün evvel milli takımda direkt oynayan Sabri yerine Ali Turan ile başlıyorsan gerçekten senin kariyerini tartışırım Rijkaard. Milli maç arası sana dünya para ödeyerek iki yeni oyuncu almışlar. Sen abuk subuk işler yapıyorsun. Oyuncuların tarafından sevilmediğini sağır sultan duydu. Biraz takım kımıldadığı zaman bil ki kendileri karar veriyorlar. Kenardan yaptığın anlamsız ıslıklar ve garip hareketlere de hiçbir oyuncunun aldırdığı yok. Bunun ne kadar berbat bir durum olduğunu en çok Rijkaard'ın bilmesi ve hissetmesi lazım.

Elano'nun başka versiyonu

Bu takım onca paraya orta sınıf lig takımlarını ittire kaktıra yenebilmek için kurulmadı. Brezilya Milli Takımı'nın direkt oyuncusunu 2 ayda hazırlayamayıp ve satamayıp, Aydın ile değiştirmek zorunda kalıyorsanız ciddi problem var demektir. Taraftarın oynanan oyundan ve yapılan mücadeleden keyif aldığını sanmıyorum. Yeni transferlerden söz edebilmek için oldukça erken. İnsua olmayan solbek mevkiini doldurabilir görünüyor. Misimoviç, Elano'nun başka bir versiyonu. Teknik ve inceci ama takım savunmasına katkısı yok. Bazı maçları kurtarabilir ama genel fatura yüksek olacak. Baros'un bu kadar az topla buluşturulabildiği bir sıradan maçı 1-0'a yatarak kazanma hesapları içindeyse vah Galatasaray'ın haline. Yazık harcanan bunca paraya. Teknik heyetin Türkiye rekoru maaşına... Herkes yol yakınken şapkasını önüne koyup düşünmeli, ama önce şapka lazım...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor