Bülent Tulun

Bülent Tulun

22 Kasım 2010 | Pazartesi

Rekora koşuyor!

Çalkantılar içindeki Galatasaray'ın, formda Kayseri önündeki kadrosu, sakatlar ve kadro dışı kalanlardan sonra olabilecek en iyi kadroydu.
Sol bekte uzun bir aradan sonra Hakan Balta dönüş sinyalleri verdi. Elano herhalde dönmeye karar vermiş, kırılma noktası bir dakikada ilk yarı karşı karşıya inanılmaz bir golü kaçırdı. Bunun sistemle, doğru veya yanlış yerde oynatılmakla alakası yok. Konsantrasyon ve arzu ile alakası var.
İlk 45 dakikada, karşılıklı gol pozisyonlarını iki takım da kullanamadı. Kayserispor çok disiplinli, genç bir takım. Santrforu birden sakat olmasının gol yollarında sıkıntı yarattığı bir gerçek. Hocaları Şota Arveladze gerçekten büyük bir iş başarıyor.
Büyük transfer ücretleri ödeyen, büyük oyuncular aldık diyen Galatasaray, takım olamamanın ciddi sıkıntıları içinde.

Yeni hoca gelirse şaşırmayın
İlk yarının son dakikalarında Ayhan ve Hakan Balta'nın tekme tokat birbirlerine girmelerine ramak kalması hangi profesyonelliğe sığar. Kewell epeydir olmadığı kadar arzuluydu ama genel sağlık durumunun ne zaman nerede problem çıkaracağı belli değil.
Yedek kulübesi çok zayıf olan Hagi hamle yapmakta zorlandı. Sabri-Emre değişikliği ise çok efektif değildi. Kanatları fazla kullanamadığı için Batdal değişikliği de akıllıca olmayacaktı ama çaresi de kalmamıştı.
Eren-Ali Bilgin değişikliği Ali Turan'ın kanadını çok zorladı. 13 Süper Lig maçı oynandı.
Toplam 39 puandan Galatasaray'ın kayıp puanı 22. Rekorlar peşindeki uyumlu (!) yönetim yeni bir rekor daha çıkarabilir.
Hatta yeni bir teknik direktör olayı da kimseyi şaşırtmasın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor