04 Ocak 2010 | Pazartesi

Büyürken küçülmek!

Hangi alanda olursa olsun, büyürken küçülmeyi bilmek en büyük erdemdir. Son yıllarda elde edilen başarıların yanı sıra transfer haberleriyle de Kayserispor sürekli ön plana çıkmaya başladı. Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz derken şimdi de Ali Turan olayı patladı. Mukavelesi sezon sonunda bitecek Ali Turan, Galatasaray'dan gelen teklife olumlu yanıt verince ortalık karıştı. Aslına bakarsanız buraya kadar her şey normal. Fakat normal olmayan ise Galatasaray'ın bu transferde izlediği yol. Galatasaray bunu huy edinmeye başladı. Mukavelesi bitmeye yakın olan isimlerle kulüplerin bilgisi olmadan, görüşü alınmadan masaya oturup anlaşmak doğru değil. Galatasaray'ın taktiği çok yanlış. Herkesin bunun farkında olması lazım.

Futbolumuz kaybeder
Oyuncuyla anlaş sonra da oyuncuyu kulübüyle, taraftarıyla, şehriyle karşı karşıya getir. Mukavelesi devam eden bir oyuncuyu ayartmak, onu kendisine yıllardır emek veren kulübüyle karşı karşıya getirmek, G.Saray'ın büyüklüğüne yakışmıyor bence. Kayseri, "Ali Turan'ı satmam" demiyor. Oyuncu gitmek istiyorsa zaten yapacak bir şey yok. Ama kimse de kusura bakmasın, elini kolunu sallayarak gitmek de olmuyor. G.Saray, Ali Turan'ı devre arasında kadrosuna katmak istiyorsa önce kulübüyle oturup anlaşmalıydı. Türkiye'ye mal olmuş bir kulübün son yıllarda transferde izlediği yol maalesef 'büyürken küçülmeyi' bilmediğini gösteriyor. Bu duruma federasyon mutlaka çözüm bulmalıdır. Yoksa kaybeden futbolumuz olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor