18 Ekim 2010 | Pazartesi

Zirveye mesaj...

Süper Lig'de düne kadar Sivasspor'u mağlup edemeyen Kayseri, bir ilke imza atıp komşusuna karşı olan şanssızlığına son verirken zirve yarışında "Ben de varım" dedi.
Teknik direktör Şota ile adeta kimlik değiştiren, yeniden yapılanan Kayserispor dünkü galibiyetle zirve yarışının içerisinde yer alacağını gösterdi. Oyunu geride kuran, yerden ayağa paslarla, sabırlı, sakin ne yaptığını ve ne istediğini bilerek oynayan, kanatları kullanan, gol bölgelerine sürpriz isimler sokan sarı-kırmızılılar, mağlup duruma düştükleri maçta skoru lehine çevirmeyi başardı.
Konuk Sivasspor, 7 oyuncu ile oyunu kendi yarı alanında kabul edip, Ceyhun, Suarez ve Mbanangoye ile sadece gol bulmayı hedefledi.
Skor olarak geriye düştükten sonra biraz daha hücumu düşünselerde iş bitmişti.

Tek eksik taraftardı

Kapanan, oynamaktan çok oynatmamayı amaçlayan, anti futbolu benimseyen ekiplere karşı kilidi açmanın yolu ölü toplardır.
Önce Serdar ardından Amisulashvili attıkları kafa golleriyle Şota ve ekibinin dersine çok iyi çalıştığını gösterdiler. Cangele ve Troisi gibi iki önemli eksiğe rağmen 90 dakika boyunca Sivas karşısında hem futbol hem de fizik-kondisyon olarak üstün olan Kayserispor haklı bir galibiyet elde etti.
Kayserispor'da gençlerin gösterdiği performans özellikle Milli Takım kurmaylarına mesajdı. Sabri'den sol bek oluşturma peşinde olanlar umarım Hasan Ali Kaldırım, Serdar Kesimal, Ömer Şişmanoğlu gibi isimleri artık görürler.
Dün Kayseri'ye yakışmayan tek görüntü tribünlerin boş kalmasıydı. Artık taraftarın zirve yolunda takımın yanında olma zamanı geldi de geçiyor. Taraftarsız bu iş olmaz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor