16 Şubat 2010 | Salı

Kim kaybetti?

Trabzonspor, zorlu Bursa deplasmanından 1 puanı kurtardı. Bordo-mavililer maçı kazansaydı 14 puan kazançlı olacaktı. Nasıl mı? Beşiktaş 3, Kayserispor 3 ve Fenerbahçe de 2 puan kaybetmişti. Trabzonspor da kazandı mı, Bursaspor 3 puan kaybedecekti. Aldığı 3 puanla toplam 14 puan edecekti. Gitti, yazık oldu. Trabzonspor'da hâlâ eli belinde dolaşanlar var. Ömer'in olmayışı ile Song'un sağ kanada çekilmesiyle Serkan'ın bildiğimiz ikili verkaçlarını göremedik. Hele öteki tarafta Engin saha yoktu. Ve Cale yalnız başına kaldı. Ortada Colman ve Selçuk 5-10 metrede daire çizip oynuyorlar. Savunmada hiç yoklar. Selçuk'un kaptırdığı topların hepsi bordo-mavili kalede tehlike oldu. Önceki maçların Serkan'ını aradık. Bursaspor'un 1.70'lik bücürü Trabzonspor'un iki uzunu Egemen (1.85) ile Giray'ın (1.90) arasından kafayı çaktı. İlk yarıda pozisyonlarda Trabzonspor 2-1 öndeydi. Ancak beceri noksanlığı gol getirmedi.

Hata üstüne hata

Trabzonspor
'un savunmadaki sağ kanadı yolgeçen hanına döndü. Ve golün ortası da oradan yapıldı. İleri giden yaşlı Song'un geriye gelmede gecikmesi, yeşil-beyazlıları bu kanattan rakip kaleye indirdi. Şenol Güneş'in değişimleri daha önce yapması gerekirdi. Bursaspor'a gelince... Sağlam da erken paniğe kapıldı ve Trabzonspor savunmasını meşgul eden, zorlayan İglesias, Ozan ve Batalla'yı kenara alarak kendi kalesi önünde kaldı. Bu rakip savunmayı rahatlatma Trabzonpor'un oyunda baskıyı arttırmasına ve de beraberlik golünü atmasına neden oldu. Trabzonspor, son 10 dakikadaki futbolunu oynasa, kazanabilirdi. Ancak, Bursa gibi çok zor bir yerden 1 puan da çıkarmak kazançtır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor