20 Nisan 2010 | Salı

3 puanlı veda

Trabzonspor'un Avni Aker'e vedası üç puan ile oldu. Yüksek tempolu ilk yarıda Trabzonspor, gol kaçırma gösterisi yaptı. Bir berbat gösteri de hakem Özgüç Türkalp'ten geldi. Hakem, maç boyu verdiği ters kararlarla oyunu çığrından çıkardı. Engin'in Cenk'i kale önünde yaka-paça devirmesine "penaltı" çalamayan Türkalp, hemen arkasından Alanzinho'yu gole giderken yere yapıştıran Barış'a da "kırmızı" kart gösteremedi. Nihat Samut'un 73'te "ofsayt" diye Umut'u durdurması, onun da bu kuralı okumadığını gösterdi. İki takım futbolcularının iyi niyetleri olmasa, dün geceki maç karakolda biterdi. İlk 45 dakikada bordo-mavililer çok gol pozisyonuna girdi. Ancak, günündeki Murat Şahin gole izin vermedi. Umut'un bir egoistliğini izledik ki...

Egemen nefes aldırdı

Golcü oyuncu, Kasımpaşa savunmasının arkasına kaçtı ve Gabric ile Teofilo'yu engelleyecek kimse yoktu. Umut, yanındakilere topu çıkarsa gol. Ama o da ne, üzerine gelen ve açıyı kapatan Murat Şahin'e nişanladı topu. İlk yarı golsüz kapanırken, Alanzinho yine topla en çok oynayan isim oldu. İkinci yarıda ise tempo düştü. Bu yarıya yine Umut'un kaçırdığı golle başlandı. Ancak, Egemen, attığı gol ile rahat bir nefes aldırdı. Şenol Güneş'in Teofilo'yu oyundan alması tribünlerin hoşuna gitmedi. Yılmaz Vural, Yekta-Ali ve Şahin-Özgür değişikliği yaparak takımını öne çıkarmaya çalıştı. Şenol Güneş, tek golü yeterli bulmuş olacak ki Gabric-Sezer, Alanzinho-Murat değişikliklerini yaptı. 90+2'de yine mutlak bir gol kaçıran Umut, 2 dakika sonra Kasımpaşa'nın ikram ettiği bir golle karşılaşmanın skorunu ilan etti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor