05 Nisan 2010 | Pazartesi

Şampiyon gibi

Tüm alkışlarımız Fenerbahçe Acıbadem'e, tüm alkışlarımız bu takımı yaratan Mehmet Ali Aydınlar'a ve tüm alkışlarımız başkan Aziz Yıldırım'a. Sahtekar Fransızlar'ın, nedenini bilemediğimiz bir şekilde İtalyanlar'a destek verdiği finalde, sarı-lacivertliler ezilmedi. Çizgi hakemlerinin her an kıvırtmaya hazır oldukları karşılaşmada Fenerbahçe Acıbadem, Türkiye'ye öylesine güzel bir heyecan yaşattı ki... Spor bu, kazanılır da kaybedilir de. Fenerbahçe Acıbadem son viraja giremedi. Sezon başından beri zayıf olan servis karşılamada ve savunmada yapılan hatalar, Avrupa'nın tescilli şampiyonu Bergamo'ya yolu açtı. İlk iki sette İtalyanlar'ın etkili servislerini karşılayamadık nedense... Belçikalı antrenörümüzün Belçikalı pasörü tercihi de ayrı bir engelimiz oldu tabii. Osmokroviç ve Gamova ile buraya kadar geldi Fenerbahçe Acıbadem.

Türk sporunda çığır açtı
Önemli bir başarıdır Avrupa ikinciliği. Tarihinde ilk kez ligde şampiyon olan sarı-lacivertliler, yine tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde ikinci oldu. Bu büyük başarıdır. Zaten maç bitiminde de protokol tribününde bulunan başta Aziz Yıldırım olmak üzere, Faruk Özak, Mahmut Özgener ve Erol Ünal Karabıyık ile Yunus Akgül de bu takımı ayakta alkışlayarak hakkını verdi. Fenerbahçe kulübü, sponsoru Mehmet Ali Aydınlar ve Acıbadem hastaneleri ile Türk sporunda bir çığır açtı. Eczacıbaşı'nın yıllarca öncülük ettiği voleybolumuzda, Fenerbahçe Acıbadem en yukarı çıkarak büyük başarı elde etti. Emeği geçen herkesi, en önemlisi de bu takımı yaratan Mehmet Ali Aydınlar'ı kutlarım. Bence o da çok alkışı hak etti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor