04 Nisan 2010 | Pazar

Tarih yazıyor

Fenerbahçe Acıbadem, voleybolda tarih yazmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertliler, İndesit Şampiyonlar Ligi'nde muhteşem bir mücadeleden sonra Fransa'da evsahibi Cannes'i 123 dakikada solukları kesen maçta 3-2 yendi. Fenerbahçe Acıbadem, başkan Aziz Yıldırım'ın da izlediği maçta korkunç bir mücadele örneği verirken, salondaki yüzlerce sarı- lacivertli taraftar ile protokol tribününü dolduran Mehmet Ali Aydınlar'ın özel davetlileri heyecandan hop oturup hop kalktılar. Eski başkanlardan Metin Aşık, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ve çok kalabalık Türk kafilesi, belki de ilk kez seyrettikleri voleybol maçında az daha kalpten gidecekti.

Gamova'dan 30 sayı
Bereket Fenerbahçe Acıbadem uzatma setinde yine Gamova ile rakibini vurdu ve Avrupa şampiyonluğu için oynama hakkını elde etti. Başkan Yıldırım, "Bu heyecan futbolda bile yok" dedi. Fenerbahçe Acıbadem'den Gamova ile rakipten Centoni 30'ar sayı kaydetti. Sarı-lacivertlilerde Osmokroviç 18, Seda 13, Eda 8, Çiğdem 6, Dirickx 4, Blom 1 sayı ürettiler. Fenerbahçe 109 serviste 13, Cannes 109 serviste 12 hata yaptı. Servis karşılamada Fenerbahçe Acıbadem yüzde 84 ( % 41 çok iyi) ile Cannes yüzde 75 ( % 43 çok iyi) ile oynadı. İki takım da atakta yüzde 44 ile oynadı. Fenerbahçe Acıbadem 19, Cannes de 14 blokta başarılı oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor