30 Mart 2010 | Salı

Bu da olur mu?

Kayserispor son dakikada Trabzonspor'un 2010'daki yenilmezliğine son verdi. Bordo-mavili takım, 90 dakika boyunca üstün göründüğü karşılaşmanın son dakikasında karambolden yediği golle 3 puanı Kayseri'ye bıraktı. İlk yarıda bordo-mavili takım daha çok pozisyon üretti. Ama gol atmayı beceremedi. Gabriç 30'da, Umut, Gabriç, Alanzinho da 44'te bir gol pozisyonu nasıl harcanır onu gösterdiler. Uzun süre yedek kalmak Egemen'e yaramış göründü. Giray-Egemen ikilisi gole kadar uyumluydu. İlk yarıda Kayseri daha çok topa sahip oldu. Trabzon'da sahada ayak basmadık yer bırakmayan ve güzel paslar atan Alanzinho yalnız kaldı. Alanzinho'yu durduramadılar. Tutmaya çalışanlar da tekme-tokat girince, kart gördü. Nedense Trabzon'un solu bu maçta da koridor gibiydi. Nitekim yenilen golün başlangıcı da bu taraftan geldi.

Anlaşmış gibiydiler

Yağmurdan ağırlaşan sahada 2. yarıda kalite ve tempo düştü. İlginç bir rastlantı var bu arada. Tolunay Kafkas ile Şenol Güneş, anlaşmış gibi sahadaki 17 sırt numaralı oyuncuları dışarı alıp, 90 numaralı oyuncuları sahaya sürdüler. Burak (17) ile Teofilo (90), Semih (17) ile de Furkan (90) yer değiştirdi. Güneş, sahada dolaşan Gabriç'i de çekip Ceyhun'u oyuna aldı. Troisi'nin şutunda Onur gole izin vermedi. Ceyhun'un rakip kale önündeki topu çıkarması komikti. Colman, refakatçı görünümünde idi. Ömer ile Giray'ın atışması saha içindeki disiplinin eksik olduğunu gösterdi. Kayseri, hiç beklemediği bir galibiyet aldı. Trabzonspor ise 2010'daki yenilmezliğine Kayseri'de son verdi. Maç sonrası çalınan kolbastı, kaybedilen 3 puandan daha acı idi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor