07 Mart 2011 | Pazartesi

Önemli galibiyet

Trabzonspor, Beşiktaş engelini geçti ve zirveye oturdu. Böylesine heyecanlı, mücadeleli ve de ilginç görüntülerin olduğu bir maç zor izlenir. Serkan ile Sivok ikinci sarılardan atıldı. Her olaya Uzakdoğu'nun sevecen ve barışçıl felsefesiyle yaklaşan Şenol Güneş de nasibini aldı ve tribüne yollandı. Ve en önemlisi Trabzonspor'un yüzde yüz bir penaltısı verilmedi. Rüştü, teke tek kaldığı Burak'ı çelmeledi ve gole geçit vermedi. Hem penaltı, hem de kırmızı kart idi. Hakem Özkalfa burada çıraklık yaptı. Her iki takımın pozisyonlarında Onur ve Rüştü geçit vermedi.

Şenol Güneş'in hamlesi
Ligin ikinci yarısına 17 maçta 17 galibiyet parolasıyla giren siyah-beyazlılar, Karadenizlilerin inadına takıldı dün gece. Amerikan dergisi New Yorker'in 10 sayfa ayırdığı Beşiktaş için F-16'nın ucundaki Kartal tanımı yaparken, İnönü'de de bordo-mavililer "Karadeniz Uşakları" afişini astılar. Schuster "Kıyamet maçlarına çıkıyoruz" demiş. Doğru, bu takım biraz kıpırdasa kıyamet kopar. Dün biraz hareketlendi, İstanbul'da Kartal'ı vurdu. Şenol Güneş'in, Ceyhun'u oyuna sokuşu ve Burak'ı öne alış hamlesini görmeden geçmek, siyah-beyazlı taraftarların yöneticilere dönüp "Ayıp oluyor" dediği gibi ayıp olurdu. Değişiklik Trabzon'a 3 puanı getirdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor