04 Ağustos 2011 | Perşembe

Hakemleri geçemedik

Lizbon'da İsviçreli hakem Adrian'ın, İstanbul'da da Makedonyalı hakem, Burak'ın buz gibi gollerini "Ofsayt" saçmalığıyla saymadı. Ve Trabzonspor, Benfica'dan önce hakemlere boyun eğdi... Dün geceki maçta da hakem, konuk futbolcuların kasıtlı faulleri ile vakit geçirmelerine göz yumdu. Hal böyle olunca da maçın kaderi değişti ve Trabzonspor belki de Şampiyonlar Ligi'nden, Avrupa Ligi'ne transfer oldu. Bordo-mavili takımın savunma kurgusundaki Giray-Glowacki uyumsuzluğu, dün gece de fark edildi. Şenol Güneş'in göremediği bu dağınıklığı Nolito affetmedi. Ve attığı gol ile Benfica'ya turu getirdi. Henrique'nin beraberlik golünde çok mükemmel ara pasıyla Celutska'yı kaçıran Adrian'ın, 'tilki kurnazlığı' alkışı hak etti. Trabzonspor rakip sahaya zor indi. Jorge Jesus, savunmasını kıpırdatmadı. Konuk takımın orta sahası, direnç görmeyince elini kolunu sallaya sallaya sahada dolaştı.

Uyumsuzluk dikkat çekti

Eminim Colman terlememiştir dün gece. Zokora 40 yıllık Trabzonsporlu gibi hırslı. Sürekli mücadele etti. Diğer yabancılar kayıplarda. Serkan'da da düşüş var. Adrian'ın gördüğü kırmızı kart, inanılmazdı. Hakem, Benficalı'nın artistliğini yedi. Golü atan Portekiz ekibi, özellikle ikinci yarıda süratli atağa kalktı. Bordo-mavili takımda Henrique çıktıktan sonra Burak yalnız kaldı. Benfica turu hak etti. Bordo-mavili takımda uyumsuzluk göze batıyor. Acilen önlem almak şart. (NOT: İçecek suyumuzu bile alan güvenlik görevlileri, o kadar meşalenin içeri girmesine nasıl göz yumdu.)




Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor