03 Ekim 2011 | Pazartesi

Zor kolay oldu

Trabzonspor, ilk deplasman galibiyetini zor Eskişehir'de aldı. Bordo-mavililer ilk yarıda lunaparktaki korku tüneline girmiş gibi idi. Ancak, 90 dakika sonunda da güldüren aynaların karşısında buldu kendini. Trabzonspor, ilk 45 dakikası tutuk, ikincisinde daha atak. Eskişehirspor, solda Erkan, sağda Alper ile konuk savunmayı aşmaya çalıştı.
Bordo-mavili takım ise nedense bu yarıda rakibin üzerine gitmedi.
Hakem Yunus Yıldırım 30. dakikada Halil'e yapılan bariz penaltıyı vermedi.
Bu penaltı değil ise hangisi penaltı?
Herhalde penaltı tarifinde "Kale önünde yaka-paça indirme" kaldırıldı. Trabzonspor'da onbir dizilişi aynı idi. Burak önde tek. Ancak Burak'a destek yok.
Golcü ne yaptı etti, ilk yarıda kokladı, ikinci 45 dakikada da bordo-mavilileri ipten aldı. İlk yarıda iki takım da ortaya futbol adına bir şey koyamadı. Trabzonspor kontrollü oynadı. Skibbe'nin rakibini iyi analiz ettiği görüldü.

Burak Yılmaz bırakmıyor
Geride kalan günlerin gerginliğine karşın, dostane bir maç oldu. Trabzonspor ikinci yarıyı öne çıkarak oynadı. Bordo-mavililer, ilk yarıdaki tutukluğu üzerinden atmış, istekli göründü. Bunun da ödülünü 3 altın puanla gördü. Adrian'ın pasında top ayaklardan Burak'a geldi. Burak da affetmedi. Bu golün sevinci yaşandıktan hemen sonra bu kez Halil, golcüyü gördü, o da ağları. 2 gol bordo- mavilileri rahatlattı. Ancak son dakikalarda gol yemek için hayli uğraştılar.
Kalede Tolga sakatlanma pahasına geçit vermedi. Trabzonspor, zorlu Eskişehirspor deplasmanından kolay çıktı. Eksikler bu milli maç arasında düzelmeli.
Çünkü her rakip böylesine dağınık olmaz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor