02 Şubat 2012 | Perşembe

Buzda cinayet

Buz dansında Trabzonspor, artistik, ritmik ve teknikte kazandı. Bursaspor'un ise iyi mücadelesi ise puansız kaldı.
Futbol ayak oyunu derler.
Ama bordo-mavililer kafası ile kazandı. Giray'ın iki kafa golünün kazandırdığı 3 puan ile zirve yarışına devamı getirdi.
Bu sahada top oynatmak cinayet.
Ancak, "şampiyon" apoletli iki takım, 90 dakika kıyasıya mücadele etti. İki takım oyuncularını kutlamamak ayıp olur. Hem futbol hem de sahadaki centilmenlik adına...
Son saniyede Tolga yine takımını kurtaran kaptan oldu. Bursaspor kaptanı İbrahim'in nefes aldırmadığı Burak, bulduğu 3 pozisyonda da egoist davranması Trabzon'u sıkıntıya soktu.
Bordo-mavililer iki beki Serkan ve Cech'in öne yerinde çıkışlarıyla Bursaspor'a zor anlar yaşattı. Ancak Serkan'ın Ozan'ı kaçırması golü getirdi.

FUTBOLCULARA YAZIK!
İki takım futbolcularının yanısıra tribünleri de alkışlamalı.
Onca soğuğa karşın, tribünleri doldurup takımlarını desteklediler.
Kaygan zeminde çok hata yapılır. İki takım hareketli futbollarıyla buzu eritti.
Bursaspor yediği gollerden sonra rakip kale önüne yığıldı ve oyunun akışını istediği gibi yönetmeye kalkıştı. Ancak, Trabzonspor öylesine hırslıydı ki, bu baskıya presle karşı koydu.
Pazar Ankara'da, dün gece Trabzon'da ve iki gün sonra da Antalya'da bu takım. Yazıktır, günahtır. Böyle lig olmaz, böyle futbolcu korunmaz.
Trabzonspor dün buzun içinden 3 altın puan çıkardı. Ve bırakın play-off'u, şampiyonluğun bile en iddialı adaylarından biri olduğunu gösterdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor