17 Şubat 2012 | Cuma

Böyle hakemle

Hollanda takımının maçına Alman hakem. Alman Felix Brych, öyle inceden inceye kırptı ki...
Maçın henüz başında Trabzonspor, PSV kalesine yıldırım gibi indi. Önce Burak, ardından Halil'in yarattığı uygun pozisyonda gol gelmedi.
1 dakika sonra şok gol, bordo- mavilileri dağıttı. Sahada ayak basmadık yer bırakmayan Serkan, golü değil herkese saç-baş yoldurmayı tercih etti. Bir ara bizimkilere baktım eksik mi, sonra da onları saydım fazla mı?
Herbiri milli olan Hollanda takımı oyuncuları sahaya öyle dağıldılar ki bizimkiler kimi tutacağını, nereye koşacağını unuttu. Bütün bu olumsuzlara karşın, Olcan nefis bir gol attı. Bu golle umutlandık ama gerisi gelmedi.

GÜÇSÜZ KALDILAR
Kim ne derse desin, PSV bizim takımdan çok iyi. Isınmada bile bunu fark ettirdiler. Orta sahası olmayan takımın başarılı olması zor. Trabzon'un bu bölgedeki zaafı devam ediyor.
Ancak ikinci yarıya bordomavililer Colman'ın yerine oyuna giren Alanzinho ile atak başladı. Trabzonlular ikili mücadelelerde güçsüzlükten hep yerde kaldı. Serkan neden çıkarıldı anlayamadım.
Hakem kötüydü de bizimkiler iyi miydi; hayır!
Ama PSV, sahasına avantajla döndü.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor