22 Nisan 2012 | Pazar

Figüranlar!

1959 yılında vizyona konan "futbol" konulu macera dizi filminin esas oğlanları Galatasaray ile Fenerbahçe İstanbul Arena'da savaşı beklerken, figüranlar Trabzonspor ile Beşiktaş da Hüseyin Avni Aker 'deki kadınlar matinesinde sahneye çıktı.
Trabzonspor'un baskısı 10 dakika sürdü. Bordo-mavililer, Serkan, Olcan ve Adrian ile kaleyi yokladı ama golü bulamadı. Beşiktaş, rakibinin baskısını üzeriden atarak oyunda dengeyi ancak 15. dakikada kurdu. Trabzonspor, Burak'ın yokluğunda Halil'i önde oynattı. Beşiktaş da Mustafa ile tek forvet sahaya çıktı.
Siyah-beyazlılar, sağda Quaresma, solda Simao ile rakipte boşluk aradı. Trabzon savunması ilk yarı Beşiktaş'a fırsat vermedi.
Ve sona doğru tempo çok düştü, ilk devre golsüz bitti.

Hanımlara alkışlar
İkinci yarının başında Beşiktaş canlandı. Ancak golü atan Trabzonspor oldu. Zokora'nın mükemmel pasını Halil gole çevirerek sonucu ilan etti. Tolga'nın hatasını bencillik yapan Quaresma gole çeviremedi. Daha doğrusu Giray izin vermedi. Mutlak golü kaçıran Volkan'a Şenol Güneş kement attı. Beşiktaş'ta Fernandes, Trabzonspor'da Adrian en iyiler idi.
Beşiktaş'ta Tayfur Havutçu, etkisiz Mustafa ile Simao'nun yerine sahaya sürdüğü Holosko ve Veli ile sonuç aradı. Adrian kaçırdığı akıl almaz gol ile saç yoldurdu.
Trabzonspor tek golle rahat bir nefes aldı. Maç sonrası hanımlar ile futbolcuların kolbastı dayanışması maçtan bile güzeldi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor