14 Aralık 2012 | Cuma

İpten döndüler

Trabzonspor, zorlu mücadelede Kasımpaşa'yı kupa dışına penaltılarla itti. Maçın kaderini iki isim belirledi. Giray, maçın sonunda boş kaleye topu götüren Halil'e engel oldu ve uzatma geldi. Kaptan Tolga da, kurtardığı penaltıyla zafere imzasını attı.
Trabzonspor'un formsuzluğu her maçta belli oluyor. Kasımpaşa sahada iyi yayılırken, bordo-mavililer kanadı kırık kuş gibi bir tarafa yığıldılar. Erken gol takımı kağıt helva gibi dağıttı. Ancak öyle bir golü mahalle takımı bile yemez.
Hakem Emin Yıldırım'ın Mustafa'nın 42'de kafa ile attığı golü "Ofsayt" diye iptal ettirmesi, tam bir cinayet. Buz gibi gol. Tekrar izlesin o pozisyonu. Belki ilk seferde çözemez, birkaç kez baksın.

Topçuların pilleri bitti
İkinci yarıda Trabzon hayli yoruldu. Ancak bordo-mavililer Halil, Volkan ve Adian'ın oyuna katılımı ile öne çıktı.
Ataklardan gol çıkmadı. Kasımpaşa'nın mutlak pozisyonları çok zor da olsa, kale önünde bertaraf edildi. Colman'ın kaygısızlığı, Alanzinho'nun varyete merakı bir yığın top kaybına neden oldu. Ancak ataklardaki karmaşa, yanlış yerlere kaçma ve acelecilik sonuç getirmedi.
Uzatmadan da gol çıkmayınca, penaltılar geldi. Bence Kasımpaşa taraftarının bulunduğu kale seçimi yanlıştı.
Son noktayı kaptan Tolga koydu ve takımına turu kazandırdı.
Bu maç ile birlikte topçuların pilleri de bitti. Pazar günkü İstanbul Büyükşehir maçı için kırmızı alarm verilmeli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor