25 Mayıs 2013 | Cumartesi

Devrim için Muharrem Usta

Trabzonspor'un en önemli tarihi kongresi geldi çattı. Bugün ve yarın yapılacak kongrede Trabzonspor'un geleceği için çok önemli kararlar verilecek. Bordo-mavili camia yönetimini seçecek. 6 bin 920 kayıtlı üyeden 5 bininin Trabzonspor'u ayağa kaldıracak bu tarihi kongreye katılması bekleniyor.
30 yıldan beri Trabzon dışından bordo- mavili takımı izleyen tek gazeteci benim. İyi günlerimiz de oldu, kötüler de. Ancak son yıllardaki gibi dağınıklık ve son sezondaki gibi perişanlık yaşanmamıştı. Hak edilen şampiyonluğun kupası bile müzeye alınamadı.
Sürekli zirveye ortak Trabzonspor, bu sezon dip yaptı. Yanlışlıkların neresinden başlasak demeye gerek yok.
Özetlersek, Sadri Şener ve yönetimi Trabzonspor'u hak ettiği şekilde yönetemedi.
Bir kurtarıcı gerek. Öyle " Ben yaparım" laflarıyla bordomavili kulüp ayağa kalkamaz.
Vizyonu, parası, vakti, camianın desteği olan bir lider lazım Trabzonspor'a.

Vizyonuyla öne çıkıyor
İlk aşamada seçilir seçilmez 60 milyon doları masaya koyabilecek tek isim var bu adayların içinde. Bu isim de Türkiye'nin her yanına sağlık hizmeti veren Medical Park Hastaneleri'nin sahibi Muharrem Usta. İyi bir Trabzonsporlu olan Muharrem Usta'nın İstanbul Cevahir Otel'deki toplantısında katıldım. Ciddi, iddialı, planlı, yerinde ve yapılabilir programı ile bin 500'e yakın Trabzonlu'nun ayakta alkışını aldı.
Muharrem Usta'nın Trabzonspor'u kısa sürede ayağa kaldırıp, tekrar şampiyonluklar ve kupalar kazandıracak çok ciddi projeleri var. İnançlı, hırslı, çalışkan ve iddialı bir lider Muharrem Usta. Projelerinin de hepsini hayata geçirir. Trabzonspor'a çağ atlatır... Yeter ki, Trabzonlular'dan destek alsın.
Trabzon'da da kongre üyeleri ile bir araya gelen Muharrem Usta'nın vadettiği en önemli şey DEVRİM. Sportif başarılarda devrim!
Ekonomik yönden devrim! Birçok yeniliği başlatan Trabzonspor'un Muharrem Usta ile yarınlara sağlam adımlarla yol alacağına yürekten inanıyorum.

Söz sırası delegelerde...

Bu tarihi kongre, Trabzonspor'u güçlü bir yönetimin ellerinde yarınlara götürür. Kongrede oylarıyla kararı verecek olan üyeler, tarihi bir sorumluluk üstleniyorsunuz. Bu nedenle, Trabzonspor'un Muharrem Usta yönetiminde büyümesini, çağ atlamasını mı istersiniz, yoksa bu sezon olduğu gibi hürsanlar yaşamayı mı? Karar sizin.
Muharrem Usta, Trabzonspor camiası için tarihi bir fırsattır. Büyümek adına, futbol devrimi adına, şanlı tarihine yeni kupalar ve şampiyonluklar eklemek adına...
Tribünleri ayağa kaldıracak kaliteli transferler adına, modern bir stada ve yeni tesislere kavuşmak adına...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor