28 Mayıs 2013 | Salı

Hayırlı olsun

Trabzonspor önemli bir kongreyi geride bıraktı.
Başkan olduktan sonraki ilk konuşmasında "Trabzonspor'da başkan padişah gibi oturmaz, icraat yapar' diyen İbrahim Hacıosmanoğlu, kendisine yöneltilen "Kavgacı" eleştirilerine "Koltuğa nasıl oturulması gerekir biliyoruz" diye yanıt verdi.
Bu yanıt gülmeyen yüzünün kalıcı olmadığını söylüyordu.
Özellikle son sezonda kan ağlayan milyonların da tebessüm etmesi gerek. Sert görüntüye karşın, icraatların sevimli ama etkili olması ilk beklentim. Elbette kendi programını uygulayacak.
Hacıosmanoğlu, "Sert bir görünüşe sahip olsa da sakinliğini koruyabilen, bağırarak değil ses tonuyla karşısındaki üzerinde bir otorite oluşturan yapısı var" diye tanımlanıyor. Kongre bitti, artık tüm camianın da Hacıosmanoğlu'na destek vermesi gerek.
Ama Trabzonspor'un maceraya, kavgaya ve en önemlisi de ötekileşmeye heveslenmemesi lazım. Özellikle de artık yanlış transferler yapma lüksü yok.
Biz Trabzonspor'u şampiyonlukları ve başarılarının yanısıra Avrupa'da ay-yıldızı göndere çekişi ile anımsıyoruz. Trabzonspor bir devrimdir, heyecandır ve de İstanbul'un korkulu rüyasıdır.
İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetimi , Trabzonspor'a hayırlı olsun. Bütün mücadeleleri, 'Büyük Trabzonspor' için olacak...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor