12 Aralık 2013 | Perşembe

Zirvede Fener farkı

Süper Lig'de Fenerbahçe yine zirvede. Sarı-lacivertliler zor da olsa bu hafta Çaykur Rizespor deplasmanından 3 puanla döndü. Gözünün önünde topu elle düzelten Caner'e ikinci sarı kartı göstermeyen hakem için Rizeliler, "Allah'a havale ettik" dedi. Maçın başından sonuna kadar tempo düşürmeden oynayan Kanarya, bu arada Avrupa'da duran topları en iyi kullanan takım. Sonuncu Elazığspor'a iki gol atan Galatasaray, Juventus maçı öncesinde derin bir nefes aldı. Sahadakiler kırmızı şort giyerken, Hakan'ın oyuna siyah şortla girmesi engellendi. Antalya'dan tek puan koparan Kasımpaşa, zirvenin takipçisi. Ancak Kasımpaşalılar, hakem Deniz Çoban'ı topa tuttular. Sivasspor, Kasımpaşa'da seyircisiz oynayan maçta Beşiktaş'tan 1 puan aldı. Kendini Messi zannedip çalım hastası olan Gökhan sakatlandı. İlk yarıda hızlı futbolu ile fark atabilecek siyah-beyazlılar her ne hikmetse ikinci yarıda durdu ve Sivasspor'u seyretti. Trabzonspor, Gaziantep'te yara aldı. Sergen Yalçın ile tırmanışa geçen kırmızı- siyahlılar, bordo-mavililere geçit vermedi ve Lazio maçı öncesinde morallerini bozdu. Trabzonspor'da Mustafa Reşit Akçay eleştiriliyor. Avrupa'da kırılmadık rekor bırakmayan Fırtına'da, Adrian ile Alanzinho, Antep'te yoktu. İki Kayseri takımı da topun ağzında. Akhisar ise iyi işler başarıyor...

Sergen Yalçın ile güzel hayat!
Gaziantepspor, yeni teknik direktörü Sergen Yalçın döneminde oynadığı 3 maçı da kazandı. Son 3 haftada 9 puan toplayan Gaziantep; ilk 11 haftada 8 puan almıştı. Kırmızı-siyahlılar, Sergen Yalçın döneminde üç maçta 9 gol atarken; ilk 11 haftada 11 gol bulmuştu.

Trabzonspor deplasmanda kayıp
Trabzonspor, Süper Lig'de deplasmanda oynadığı son 3 maçta kalesinde 9 gol gördü. Kasımpaşa, Gençlerbirliği ve Gaziantepspor karşısında 3-2'lik skorlarla kaybeden bordomavililer ayrıca Ziraat Türkiye kupası 4. tur maçında Balıkesirspor'a 3-1 kaybetti. Bordo-
mavili futbolcular, taraftarını çok üzdü.

Akhisar'da süper ikili
Akhisar Belediye sahasında oynadığı Torku Konya maçında 2-1 galip geldi ve 6 hafta aradan sonra 3 puan aldı. Akhisar'da galibiyeti getiren golleri Bruno ve Niasse kaydetti. Akhisar bu sezon Süper Lig'de 15 gol atarken bu gollerin 11 tanesi Bruno-Niasse ikilisi kaydetti.

Beşiktaş'ın üçüncü kaybı
Beşiktaş bu hafta Sivasspor karşısında 1-1 berabere kaldı ve bu sezon cezalı olduğu maçlarda 3. kez puan kaybı yaşadı. Kartal cezalı olduğu maçlarda Çaykur Rizespor ve Karabükspor ile 0-0, Sivasspor ile 1-1 berabere kalırken; sadece Torku Konya'yı 3-1 yendi. Siyah-beyazlı takımda Almeida Sivasspor ile oynanan maçta attığı golle bu sezon toplamda 9 gole ulaşmış oldu. Almeida böylece Sivassporlu Chahechouhe'yu yakaladı. Hem Almeida hem de Aatif bu sezon Süper Lig'de 9'ar gol attı. Almeida ayrıca kalan haftalarda 3 gol daha atarsa Süper Lig kariyerinin en skorer sezonuna ulaşacak. Beşiktaş gelecek hafta Kasımpaşa ile oynayacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor