10 Mayıs 2010 | Pazartesi

Bizler inandık!

Sezon başında yapılan "Kim şampiyon olur?" anketlerinde en çok oyu, çifte kupalı Beşiktaş almıştı.
Ne de olsa şampiyon kadrosunu yeni isimlerle güçlendirmişti Kartal... Ardından G.Saray, sonra F.Bahçe, geçen sezonu ikinci bitiren Sivas ve üçüncü tamamlayan Trabzon geliyordu...
Ne yalan söyleyelim, hiç kimse (biz de dahil) Bursa'nın zirveyi bu kadar zorlayacağını tahmin etmiyordu. Ligin 5'inci haftasında 11'inci sırasındaki Bursaspor, 10'uncu haftasında ikinci sıraya çıktı, 25'inci haftada ise zirveye kuruldu.
Aynı periyotta Beşiktaş 3'üncülüğe kadar yükseldi ama 28'inci haftayla birlikte inişe geçti. Ve şu anda ligi üçüncü sırada bitirebilmek için almış eline kağıt-kalemi, "Ben yenersem, G.Saray puan kaybederse" hesabı yapıyor.
İkinciliğin 'başarısızlık' sayıldığı ülkemizde, ligi üçüncü sırada bitirmeye uğraşmak; kimi mutlu edecek, çok merak ediyorum!

Bu taraftar arkanızda...

Beşiktaş taraftarı, İnönü'deki son maç olan Manisa karşılaşmasında yeni sezonla ilgili tüm mesajlarını verdi aslında.
Her zamanki gibi önce F.Bahçe'ye 'Urfa türküsü'yle gönderme yaptılar... Ardından, "Alın terindir omzundaki yük, helal olsun sana şanlı Karabük" pankartı açılarak Süper Lig'in yeni ekibine "Hoş geldin" denildi...
Ve tabii ki transferler için gönderme: "Fener'den Cimbom'dan futbolcu almayın, taraftarı çıldırtmayın... Bu taraftar arkanızda, gelsin artık Quaresma!"
Mesaj çok açık... Beşiktaş tribünleri yeni sezonda 'yıldız' görmek istiyor...
Nihat'ın fileleri havalandırmasını istiyor... 'İbo'lar gibi yürekten oynayanları istiyor... İsmail gibi, Necip gibi, Atınç gibi yetenekli gençleri sahada görmek istiyor...
Peki kimi istemiyor?
Serdar Özkan
'ı, İbrahim Kaş'ı istemiyor...
Taraftar ille de şampiyonluk da istemiyor...
Kalite istiyor, istikrar istiyor, güven istiyor, inanmak istiyor... Ne diyorlar:
Bizler inandık, siz de inanın!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor