Cevdet Ünüvar

Cevdet Ünüvar

26 Aralık 2009 | Cumartesi

En iyi Gazete Fotomaç!

Mersin adeta bu ödülle çalkalandı. 5 yıldır düzenlenen ve Mersin'le bütünleşen 'La Marka 2009 Spor Ajansı Ödülleri' muhteşem bir törenle sahiplerini buldu. Mersin Hilton Oteli'nde dağıtılan birbirinden özel ödüllerin şampiyonu Fotomaç oldu. Fotomaç 'Yılın Spor Gazetesi' ödülü alarak adeta şov yaptı. Fotomaç'tan Yılmaz Şenol ve Cevdet Ünüvar da ödüle layık bulundu. Sabah gazetesinden Ali Gültiken, Arife Ünüvar ve Şevket Coşkun da dereceye giren isimler oldu. Cevdet Ünüvar ödülünü KKTC Spor Bakanı Kemal Dürüst'ten alırken, Yılmaz Şenol'un ödülünü Spor Ajans Genel Müdürü Nedim Delibaş takdim etti. Şenol, Fotomaç adına aldığı ödülü; geçtiğimiz ay kaybettiğimiz spor yazarımız merhum İlker Ateş adına ve anısına aldığını belirtince tüm salon alkışlarla inledi.

* * *
TRT TEK BAŞINA

TRT'nin yayıncılıkta yaptığı değişim ve dönüşüm ödüllerle karşılık buluyor. Mersin'deki gecede tam beş isim ve program TRT adına ödüle layık bulundu. Yalçın Çetin, Erdoğan Arıkan, Ömer Üründül, Stadyum ve Pota programları adına ödül almaya TRT sadece Hasan Gizli'yi görevlendirdi. İşte gecenin en ilginç fotoğrafı. Enstantaneye bakınca yoruma gerek var mı?

* * *
EL ELE ÖDÜL ALDIK

Gecenin en anlamlı ve en renkli ödülünü Sabah ve Fotomaç gazetesi adına bizler aldık. Eşim Arife Ünüvar, Sabah adına ödül alırken ben hem Fotomaç hem de Futbol Plus dergisi adına ödül almanın gururunu yaşadım. Bu jesti yapan La Marka Grubu'na maaile teşekkür ediyoruz. Tatlı bir rekabet bombasının fitilini farkında olmadan çektiklerini biliyorlar mı acaba?

* * *
DÜRÜST: EN BÜYÜK ÖDÜL AMBARGONUN KALKMASI OLACAK

Gecede en çok ilgiyi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Spor Bakanı Kemal Dürüst gördü. Şahsıma ait ödülü de veren Bakan, dertli mi dertliydi: "Burada sizler sayesinde nefes aldığımızı, değer bulduğumuzu görüyorum. Burada ödül verildi, teşekkür ediyorum. Ama KKTC halkına verilecek en büyük müjde, en büyük ödül spor yapmamızı, sesimizi duyurmamızı sağlayacak spor ambargosunun kaldırılması olacaktır. Bu ödülü KKTC halkına vermelerini dört gözle bekliyoruz" diye konuştu.

* * *
ALİ GÜLTiKEN: SABAH VE FOTOMAÇ ADINA GURUR DUYDUM

Gecenin en renkli isimlerinden Beşiktaş'ın unutulmaz ismi, Sabah gazetesi spor yazarı Ali Gültiken de çok mutluydu. Hem şahsı hem de Turkuvaz ailesi olarak çok mutlu olduğunu belirten ünlü spor adamı: Anadolu'da büyük ilgi var. Hem Sabah hem de Fotomaç'ın ne kadar ilgi ile takip edildiğine burada bir kez daha şahit oldum. Emeği geçen ve layık bulan herkese minnettarım.

* * *
HEM ÖDÜLE HEM 'C' VİTAMİNİNE DOYDU

Kuşkusuz ki gecenin en renkli ve dikkat çeken ismi Fotomaç'ı temsilen Mersin'e gelen Yılmaz Şenol oldu. Mersin'in birbirinden zengin mutfağını aralıksız organaleptik yönden (!) muayene eden usta gazeteci, limonu da dalından koparıp yemenin keyfini çıkardı. Nasıldı diye sormuyoruz; Mersin'e kuş kadar hafif (!) gelmişti, şimdi ne halde; bakın ve görün diyor, fotoğrafı gösteriyoruz.

* * *
SÜPER GECEYE ÜNLÜ AKINI

Yaklaşık bin 500 konuk ve ödül sahiplerinin katıldığı gece birbirinden ünlü ismi Mersin'de buluşturdu. KKTC Spor Bakanı Kemal Dürüst, Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, Mersin Emniyet Müdürü Arif Öksüz; 1. ve 2. Lig Kulüpler Birliği Temsilcisi Hasan Ahi, Beşiktaş'ın unutulmaz ismi Pascal Nouma, teknik adamlar Bülent Uygun, Samet Aybaba, Ümit Kayıhan, Levent Arıkdoğan, Nasır Belci, Muzaffer Tozlu, Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl, Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı; TÜRKSAD Onursal Başkanı Hüseyin Çalışkan, TÜRKSAD Genel Başkanı Aydın Oğuz; Kanal D televizyonunu temsilen Emre Tilev, Lig TV'yi temsilen Tunç Elibol, TRT'yi temsilen Hasan Gizli, Beşiktaş Çarşı Grubu Tribün Lideri Alen Markaryan ve BJK'li eski futbolcu Ali Gültiken ile eski milli futbolcu Tanju Çolak geceye renk katan isimler oldular.

* * *
NEDİM DELİBAŞ: HER ÖDÜL HAK EDENE GİTTİ

Organizasyonun mimarı, gecenin maestrosu Nedim Delibaş'ı peşin peşin tebrik ediyoruz. Kusursuz bir geceyi başarıyla gerçekleştirdi. Birbirinden ünlü onca ismi bir araya getirmek seyreden için ne kadar büyük bir keyifse, organizatör için bir o kadar hassasiyet ve sorumluluğu üstlenmek anlamına geliyor. 5. yılını geride bırakan ünlü organizatör, 'başarılı ve objektif bir ödül töreni nasıl yapılır'ı, herkese gösterdi. Fotomaç ailesi olarak onu tebrik ediyoruz. Teşekkürler Nedim Delibaş, tebrikler "www.sporajans.org"

* * *
''Dilde söylenmesi ve yerinde kullanılması en güçkelime ben'dir.''
<ı>Alfred De Vigny

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor