Cevdet Ünüvar

Cevdet Ünüvar

27 Nisan 2010 | Salı

Hoş geldin heyecan

En az golle en çok puan toplayan Adanaspor, deplasmanların en az puan toplayan takımı Kartalspor'u geçmekte zorlandı. Sonuç 1-0'dı ama sanki 10 gollük sevinç yaşadı. Son ana kadar heyecan pik yaptı. Belki de 1 golle çok şey kazandı. 3 dakika içinde Mbilla Etameile bulan turuncu beyazlılar bu golle tüm şehrini ayağa fırlattı. Rakibi Bucaspor'la girişilen amansız mücadele, Süper Lig'e duyulan heyecan ve arada önce 4 puana, sonra 2 puana düşen fark. Rakip Kartalspor'du ama kulaklar hep Buca'daydı. Oradan gelen golsüz berabere sonucu hemen herkesi attığı golle adeta sevince boğdu. Haftalardır şans ibresi bir İzmir, bir Adana'ya dönünce heyecan yoğunluğu iki şehri de sardı. Çıkacak ikinci direkt takım kim olacak bilinmez ama son gülen iyi gülecek galiba...

Hesaplar son 2 haftaya
Bucaspor
'a karşı sürdürdüğü amansız takibin karşılığını almak içinçok önem taşıyan bu maçı zorda olsa kazanan Adanaspor, büyük bir avantaj yakaladı. Kartalspor inanılmaz direnç gösterdi. Topladığı 41 puanla kısmi de olsa rahat olan ve temiz bir mücadele gösteren Kartal spor tam bir prestij maçı yaptı. Kimsenin onların verdiği mücadeleye bir lafı olamaz. Ev sahibinin mutlak kazanma isteği kolay yapacağı mücadeleyi zorlaştırdı, stres yaptı. Alacağı galibiyet Buca'dan gelecek sonuçlarla daha bir anlam kazanacaktı. Evdeki hesap buydu. Kemal Kılıç'ın da dediği gibi;"Bunun için önce kazanmak, sonra diğer hesapları yapmak gerekiyor" Aynen öyle oldu. Maçı Adanaspor kazandı, bakalım bileti kim alacak? Hoş geldin heyecan..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor