Cevdet Ünüvar

Cevdet Ünüvar

27 Ağustos 2015 | Perşembe

Firesiz Karabükspor!

Geçen hafta 18, bu hafta 16 gol. Bu hafta tam bir beraberlikler haftası oldu. 6 maç berabere biterken, evinde kazananlar Kardemir Karabükspor, Karşıyaka, deplasmanda kazanan ise sadece Göztepe takımları oldu. Ev sahipleri aynı skorla kazanırken, Göztepe 2-0'lık skorla 3 puanı hanesine ekledi. Geçen hafta olduğu gibi Leroy ve Vleminckx yine gol attılar, takımlarına 3 puan kazandırdılar.
Samsun'da oynanan maçta ise, heyecan, goller, hatalar(!) gırla gitti. 6 golle gelen 1 puan iki takıma da yaramadı. Samsunspor'da Ofoedu futboluyla dikkat çekiyor ama Mustafa Sevgi'nin sezona müthiş bir performansla başladığını da söyleyelim. Adana Demir'de konuşulacak bir isim varsa, o da golcü Pote. Hareketli, golü koklayan; seri, teknik ve de çok usta! Bu yıl hem o, hem de takımı çok konuşulacak.
Osman Hoca'nın oyuncu değişiklikleri, tercihleri konusunda eleştirildiğini de yeri gelmişken söyleyelim. Hamle oyuncuları konusu konuşulacaksa, Pote çıkmamalıydı.
PTT 1. Lig'de ilk iki haftanın seyrini bir cümlede anlatırsak, "gol yönünden kısır, heyecan yönünden en üst noktada bir lig yaşıyoruz"

Karabük ıkına-sıkına
Geçen hafta Giresun deplasmanından 3-0'dan 3-2'ye gelen maçı, zorlansa da kazanan Kardemir Karabükspor, ilk iç saha maçında da Denizlispor'u zorlansa da 1-0 yendi. Rakip Denizlispor 50. dakikadan sonra oyuna tamamen ağırlığını koydu ama sonucu değiştiremedi.

Göztepe sürklase etti!

Çok bariz bir tespit. Bu hafta, ne geçen hafta Şanlıurfa deplasmanında iyi oynayan Adanaspor'dan, ne de Elazığspor karşısında yaptığını bilmeyen, savruk Göztepe'den eser vardı.
O silik Göztepe gitmiş, isteyen, kazanacağım diyen bir takım sahaya çıkmıştı. Gökhan Karadeniz'in takıma katılmasıyla, gol yollarındaki diğer oyuncular daha da rahatlamış, sahada kendilerine daha iyi alanlar yaratmış oldular.
Metin Diyadin'in tribünlerde olması bile takımı etkilemedi. İlerleyen haftalarda müthiş bir Göztepe geliyor, bunun ilk ışığını Adanaspor maçında gördük.

Karşıyaka zorlandı!
Geçen hafta Adana Demir deplasmanında varlık gösteremeyen yeşil kırmızılı takım, patates tarlasından(!) üç puan çıkardı. Allah için Buca'da bu maçı oynatmak içinizi acıtmadı mı? Necati ve Gökhan ilerleyen haftalarda takıma gol manasında çok katkı sağlayacak. Şanlıurfa'da ise en iyi adam kaleci Fevzi dersem anlatmak istediğim net anlaşılır sanıyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor