Cevdet Ünüvar

Cevdet Ünüvar

24 Kasım 2015 | Salı

Samsunspor bu kez sarsıldı

Lige iddialı başlayan ama iddiasını puan sıralamasına yansıtamayan Göztepe, durdu durdu lider Samsunspor'a patladı. Bu maça gelinceye kadar üst üste üç mağlubiyet alan sarı kırmızılılar, taşları yerinden oynatacak maçta, lider Samsunspor'u yenip tüm sorunları buzdolabına kaldırdı. Göztepe'de Leroy George'un ne kadar önemli bir futbolcu olduğu bu maçta bir kez daha görüldü.
Göztepe onun yüksek saha içi görüşü sayesinde hücumda çok rahatlıyor.
Kafası sürekli yukarıda, bu sayede kolay gol atıyor, müthiş asistler yapıyor.
Lider ise yenip puan aralığını açacağı haftada, kaybedip rakiplerini çoğalttı.

Karabükspor sefası

Lider Samsunspor'un kaybettiği bir haftada Karabükspor'un kazanması, aradaki farkın kapanması, iddialı rakibi Gaziantep BB'ye de puan farkının artması anlamına geliyordu.
Tek golle çok avantaj Murat Akın ile geldi. Teknik direktör Elvir Baliç de PTT 1. Lig'i tanıdıkça daha doğru işler yapıyor. Özellikle ligin ikinci yarısında Karabükspor'un daha istikrarlı bir görüntü çizeceğini düşünüyorum.
Gaziantep temsilcisinde ise yenilmezlik gitti, takımın havası da gitti sanki. İki üst üste mağlubiyet, ''Bir düşüş mü var?'' sorusunu da beraberinde getirdi.

1.5 acılı
İki Adana takımı, iki hüzün. Adanaspor kötü oyun sonrasında evinde Boluspor'a kaybederken, hemşerisi Adana Demirspor deplasmanda Denizlispor ile 1-1 berabere kaldı.
Adana Demimrspor, Denizlispor maçında oyun olarak, pozisyon zenginliği olarak iyi, sonuç olarak kötü bir sonuçla döndü. Golcüsü Pote durgun bir gününde olunca Demirspor galibiyet çıkaramadı. Onun takıldığı günlerde skor üretecek ikinci bir ismi çıkarmalılar.

Kim tutar seni, kim?

Sezona adeta rakiplerine avans verip kötü başladı ama bu yılın en iyi çıkışını yapan takım da Alanyaspor oldu. Hüseyin Kalpar ile inanılmaz seri sürüyor.
Son 5 maçta 15 puan, evinde 6, toplamda 7 haftadır kaybetmeyen bir takım Alanyaspor. Şanlıurfaspor'u 4 farklı yendiler ama 6-7 fark da olsa kimse şaşırmazdı.
Alanyaspor için hangi maç ölçü olur diyorsanız, bu hafta oynayacakları K.Karabükspor maçı ölçü olur. Hüseyin Hocanın eski ve yeni takımı kıyasıya bir maça çıkacaklar. Ligin zirvesinde yer alan iki takımın mücadelesi önümüzdeki haftaya damga vuracak, heyecan fırtınası yaşanacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor