Dr. Gürkan Kubilay

Dr. Gürkan Kubilay

26 Şubat 2012 | Pazar

Fenerbahçe dayak yiyor

1- Ersun Yanal ile G.Birliği'nin başında iken Avrupalı rakiplerin analizini zevk için yapar ve en çok da ''Ribaunt '' dediğim, savunmadan dönen toplara vurgu yapardım. Hoca da takımı özel olarak ribaunt çalıştırırdı. Dün Fener'in yediği ilk gol böyle bir ribauntun neticesi idi ve eminim Yanal bunları çalıştırıyordu.
2- Gole kadar tatsız tuzsuz du her şey. Sow eğer bu şekilde "KULLANILMAYACAK ADAMSA'' neden alındı diye sorduruyordu insana?
3- Bence Fener için en önemli sorun orta alandan gol pası atacak adam eksikliği idi ama Aykut hoca öyle düşünmüyordu.
4- F.Bahçe golü yemeden önce korner atarken kalesinde pozisyon yiyen, oyuncular çok kolay çalımlanan, konsantrasyonları kaybolmuş, amaçları azalmış bir takım görüntüsünde idi.
5- Golden sonra ise takımın zaten bozulmuş dengesi alt üst oldu. Araya öyle paslar yediler ki acemi işi idi.
6- Takımın otoritesinin sadece rakipler üzerinde değil, hakemler üzerinde de olduğunun en net göstergesi, sahalarda yüzlercesini gördüğümüz Caner'in hareketine kolayca çekilen kırmızı karttı.
7- Öne oynayamayan Emre ve Baroni birbirlerinden kopuk Yobo-Bekir, kolay çalım yiyen Gökhan-Ziegler, hayatının en kötü dönemindeki Alex, ''Ben kanat adamı falan değilim'' diye bağıran Topuz, kötü düzene uyan Stoch ve artık uzaktan da kolay geçilen Volkan, bir de ''takımın tempo ve isteği olmayınca, ''dayak yiye yiye ' Fener'in deplasman kabusunu devam ettiriyordu.
8- Dört deplasmanı kaybetmiş Fener'de Kocaman'ın şapkasını önüne koyup ciddi taktik ve strateji değişiklikleri ve motivasyon çalışmaları yapması gerektiği de açıktı. Eskişehir ise ilk kez Yanal'ın felsefesi doğrultusunda oynayıp haklı 3 puan aldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor