27 Aralık 2009 | Pazar

Brezilyalı almayın

Transfer sezonu geldi çattı. Her transfer döneminin yıldızı F.Bahçe'de yoğun bir çalışma var. Başta Aykut Kocaman ve Daum olmak üzere bütün yönetim eksik mevkilere takviye yapmak için harıl harıl çalışıyor. Taraftarlar da dört gözle gelecek yeni transferleri bekliyor. Peki, F.Bahçe yönetiminin transfer politikası nasıl olmalı? Yıllardır başta Brezilya olmak üzere Güney Amerikalı oyunculara oluk oluk para akıtan sarı-lacivertliler artık bu sevdadan vazgeçmeli! Brezilya futbolu dünyada her geçen gün eriyor. Ancak karakter olarak Brezilyalıların bizlere yakın olması, onların daha kolay ayak uydurabilmesini sağlıyor. Uyum süreci tabii ki önemli ama daha önemli olan gelen oyuncunun takıma ne kadar fayda sağlayacağı... F.Bahçe'ye Alex dışında maksimum yarar sağlayan bir Brezilyalı olmadı. Ama bu sevdadan da hiç vazgeçmedi. Bu transfer döneminden başlayarak Brezilyalı futbolcu furyasının kesinlikle sonlandırılması gerekiyor.

Hata insana mahsus
F.Bahçe yüzünü artık Avrupa ve Afrika'ya dönmeli. Bütün dünya böyle yapıyor. F.Bahçe taraftarının parasının artık doğru düzgün harcanması lazım. Önder F.Bahçe'nin en efendi oyuncularından birisi. Sezon başı CSKA Moskova'ya imza atmasına rağmen, yönetim "Dön" deyince bir dakika bile düşünmeden sözleşmesini feshedip, cebinden de para ödeyip geri döndü. Fenerbahçeliliği kesinlikle tartışılmaz. Yaptığı bir yanlışla hemen kapı önüne konulmaya çalışılmasını hazmedemiyorum. Kazım gibi "ahlaksızlığı" adet edinse ve sürekli kriz çıkaran bir yapısı olsa diyecek bir şey yok. Ama Önder örnek bir profesyonel. Yedek kalmayı sorun etmeyen, çalışkan, saygılı bir çocuk. Her insan hata yapar. Hangimiz yapmıyoruz ki? F.Bahçe yönetiminin Önder konusunu bir kez daha gözden geçirmesi gerekiyor. Sonuçta Önder ne yaptıysa kendine yaptı. Kulübe bir zararı olmadı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor