24 Mart 2010 | Çarşamba

Basiretsizlik

Türkiye Futbol Federasyonu ile Fenerbahçe arasındaki savaş her geçen gün daha da kızışıyor. Hakemler konusunda her kulübün canının yandığını kabul ediyorum. Ama Galatasaray'ın Ankaragücü maçında bir taraftarın tribünden aşağı atılmasına verilen para cezasını bana kimse açıklayamaz. Federasyon dün konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Ancak özrü kabahatinden büyük! Fenerbahçe- Everton maçında silahla yaralanma olayının Galatasaray-Ankaragücü karşılaşmasında yaşanan olaydan daha vahim olduğu öne sürülüyor! Yani silahla adam yaralamanın cezası var ama ellerinizle adam yaralamanın yok! Bir insanın dövülerek tribünden atılması "adam öldürmeye teşebbüstür." Böylesine vahşice bir olay son haftaların olay takımı Diyarbakırspor maçında olsaydı federasyon acaba ne karar verecekti? Futbol Federasyonu'nun takım ismine bakmadan adilce karar vermesi gerekiyor. F.Bahçe'nin G.Saray'ı yenmesi için herhangi bir bahaneye ihtiyacı yok. Her şartta bunu başarabildiğini ben değil istatistikler söylüyor.

'Azizsilin' işe yarar mı?
Federasyon hem adil olup hem de maçları seyircili oynatmak istiyorsa puan silme cezasını bir an önce uygulamaya koymalıdır. Belki o zaman "birilerinin" aklı başına gelir! Bana sorarsanız F.Bahçe'nin bu sezon şampiyonluk şansı bitti. Hiç değilse G.Saray'ı yenerek onları da yarış dışına atmak, F.Bahçe taraftarının yüreğine su serpecektir! Başkan Aziz Yıldırım neredeyse her gün Samandıra Tesisleri'ne geliyor. Futbolcularla yakinen ilgileniyor. Bu durum sportif direktör Aykut Kocaman'ın yetkilerinin alındığı anlamına geliyor bence. Hayırlısı olsun... Bakalım 'Azizsilin' bu kez işe yarayacak mı? Hafta sonu hep beraber göreceğiz.
Galataray kulübü eski başkanı büyük centilmen sayın Özhan Canaydın'a Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. Büyük bir değerini kaybeden Türk futbolunun başı sağolsun!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor