18 Nisan 2010 | Pazar

Favorim F.Bahçe

Hem F.Bahçe hem de Beşiktaş açısından sezonun en önemli maçlarından biri... Sarı-lacivertliler kazanırsa şampiyonluk için büyük avantaj sağlayacak. Hangi maçın daha önemli olduğunu görmek için başkan Aziz Yıldırım'ın Samandıra ziyaretlerini takip etmek yeterli! Yıldırım yine Samandıra'dan çıkmıyor, 'Meşhur Azizsilin'i futbolculara zerk ediyor! Başkan, G.Saray maçının primini 70 bin dolar olarak açıklamıştı. Galibiyet gelir gelmez de bu para hemen oyuncuların hesabına yatırıldı. Hatta Gökhan Gönül'ün 70 bin dolarla hemen bir araba aldığını duydum. Geçen sezon kötü gidişin ardından ilk önce futbolcuların primleri kesilmişti. Aylarca transfer taksitleri dahil 5 kuruş para alamamışlardı. Ama Yıldırım bu sezon kesenin ağzını açtı. Takım iyi de kötü de gitse paralar tıkır tıkır ödeniyor. Şimdi de Beşiktaş maçı için Galatasaray tarifesinde prim sözü verilmiş.

Hakemi etkileme çabası
Bazen Azizsilin'in 'yeşil dolarlar' olduğunu düşünüyorum! Futbolcular tabii ki profesyonel ve bu işi para için yapıyorlar. Ama bunun, 'Ne ka ekmek o ka köfte' durumuna gelmesi F.Bahçeli futbolculara yakışmaz. Gelelim maça... İki takımda da eksik oyuncular var. Ancak Beşiktaş'ın bir Alex'i yok! Derbinin kahramanının yine Brezilyalı'nın olacağı düşüncesindeyim. Formda olan Emre ve Selçuk orta sahada gereken üstünlüğü kurarsa derbiden galip çıkan F.Bahçe olacaktır. Beşiktaş yönetimi bir haftadır futbol federasyonu, MHK ve maçın hakemini baskı altına almaya çalışıyor. Bu tip yönetici oyunları artık bayatladı. Kulüp yöneticileri, ne zaman takımlarının kötü gitmesindeki suçu kendilerinde bulurlarsa, Türk futbolu o zaman ileri gidecek. Semih kardeşimin eşinin düşük yaptığını üzüntüyle öğrendim. Kulüpte zor günler geçiren Semih'in yaşadıkları herkes kaldıramaz. Başın sağ olsun kaptan. Bir an önce kendini toparla, takımın sana ihtiyacı var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor