05 Nisan 2010 | Pazartesi

Zafere programlı

Dün gece bir gözümüz sahada ama esas heyecan önümüzdeki ekranda... Voleybol Takımı'nın Bergamo'yla oynadığı maç nefesleri kesti. Beşiktaş'ın puan kaybettiği, en büyük rakip Bursa'nınsa kazandığı hafta F.Bahçe'nin kayba tahammülü yoktu. Sarı-lacivertliler maça çok iyi başladı. Uzun bir zamandır bu kadar agresif oynayan bir F.Bahçe izlememiştim. Isıran, alan daraltan, pres yapan bir takım izletmek istiyorlar. Kayseri Teknik Direktörü Tolunay Kafkas sahaya defansif ağırlıklı bir takım çıkarmış. Orta alanda Alex'i kilitleyerek uzun toplarla Makukula'yla gol bulmayı hedeflemişlerdi. Ancak Emre ve Selçuk'tan oluşan agresif orta saha ve sağ kanatta Mehmet Topuz'un istekli oyunu buna izin vermedi. Dün gece Güiza'nın sakatlığı Daum'un şansı oldu! Bütün hafta sadece 2 idmana çıkan ve bunları da yarım bırakan Güiza'nın ilk 11'de işi ne? Teknik adamlar futbolcularına idman performansına göre forma vermezler mi? Ne yazık ki F.Bahçe'de işler bu şekilde yürümüyor.

Özer'i kaybedebilirsiniz
"
Torpilli" oyuncuların yeri her zaman hazır! Sağlam Semih ve Gökhan, bir Güiza etmez mi? Bir de Özer'in sakat sakat oynatılmasını anlayamıyorum. Çocuk daha geçen hafta kendi resmi internet sitesinden sakat olduğunu ve ameliyat olması gerektiğini beyan etti. Ama Daum ısrarla ona görev veriyor. Bu şekilde gelecek vadeden Özer'i bitirirsiniz. Haberiniz ola! İlk golde Gökhan'a pası veren Alex ofsayttaydı. Yardımcı pozisyonu süzemedi. Ancak dün gece F.Bahçe'nin buna ihtiyacı yoktu. Ne olursa olsun "kazanmaya programlı" bir takım vardı sahada... Sarı-lacivertliler bu istekle devam ederlerse şampiyonluk gelmese bile taraftarı memnun ederler. Sarı-lacivertliler kazanarak geçen hafta oynadıkları G.Saray maçını anlamlandırdılar. Bu galibiyet çok ama çok önemliydi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor