03 Nisan 2010 | Cumartesi

Büyük tehlike

F.Bahçe'de G.Saray galibiyeti sonrası sanki şampiyon olunmuş gibi bir hava var! Bu maçın ödülünün sadece 3 puan olduğunun akıllara kazınması gerekiyor. Son yıllara baktığımızda sarı-lacivertli takımın derbi maçlarda bir başka oynadığını ve herkesin kabul ettiği gibi derbi şampiyonu olduğunu görüyoruz. Ancak sadece derbileri kazanmakla şampiyon olunmuyor. Anadolu takımlarına karşı kazanılan ya da kaybedilen puanlar şampiyonu belirliyor. Bu, "G.Saray'ı yendik ya. Bize yeter" durumu F.Bahçe için en büyük tehlike. Derbi öncesi tesislerden çıkmayan ve bir doz Azizsilin'le G.Saray maçının kazanılmasını sağlayan başkan Yıldırım'ı bu hafta tesislerde az gördük. Sarı-lacivertli yönetimin derbi öncesi hassasiyetlerini yarın oynanacak Kayserispor maçı öncesi de göstermesini beklerdim. Bu saatten sonra kaybedilecek 1 puan bile takımı şampiyonluk yolundan uzaklaştırır.

Tebrikler Tecimer

Samandıra'da şu sıralar en çok konuşulan şey Daum-Semih gerginliği. Alman teknik adam nedense her sezon bir yerli futbolcuya takıyor. Bu kadar sakatlık yaşanan bir takımda her oyuncunun durumu ayrı ayrı önemli. Semih'i sizlere anlatmama gerek yok. Nasıl bir golcü olduğunu defalarca ispatladı. Yedek kalsa bile sesini çıkarmadan, efendice, profesyonelce işini yaptı. İçinde F.Bahçe sevgisi taşıyan, sarı-lacivertli renklere aşık her futbolcu G.Saray karşısında forma giymek ister. Daum, Semih'e formsuz olduğu için görev vermediyse diyecek sözüm yok. Ama aralarındaki gerginliği sahaya taşıyorsa ayıp ediyor. Biri takımın kaptanı, diğeri hocası... Bu krizin bir an önce çözülmesi gerekiyor. Zira bu tip olaylar en çok F.Bahçe'ye zarar veriyor. Hakan Tecimer'i hatırlarsınız. F.Bahçe'nin, 1988-89 yılında 103 golle şampiyon olduğu efsane kadronun vazgeçilmez ismiydi. Tecimer şimdilerde F.Bahçe alt yapısında hocalık yapıyor. Onun çalıştırdığı U18 takımı oynadığı son 12 maçta 11 galibiyet 1 beraberlik alarak şampiyonluğa ulaştı. Tebrik eder başarılarının devamı dilerim sevgili hemşehrim...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor