24 Nisan 2010 | Cumartesi

Helal olsun Aziz'im

Şampiyonluk gitmiş, Türkiye Kupası gitmiş...
Ama 'iki ayağı da çukurda olanlar' takmışlar Bilica'nın yaptığı kazı çalışmasına!
Beşiktaş ligde ve kupadaki başarısızlığının 'bahanesini' buldu.
Saldırgan bir tavırla herkese meydan okuma hali kimseye bir şey getirmez. Beşiktaş yönetimi, şapkasını önüne koyup öz eleştiri yapmalıdır.
Futbol Federasyonu'na başvurarak F.Bahçe maçında kural ihlali yapıldığı gerekçesiyle skorun 3-0 kendi lehine tescil edilmesini istemek abesle iştigaldir.
Pozisyon bulamadığın, gol bile atamadığın maçtan 3 puan almak hangi Beşiktaşlı taraftarı memnun eder? F.Bahçe yönetiminin yapılanlarla ilgili sessiz kalması, emin olun konunun komikliğindendir! Sarı-lacivertli yöneticilerle konuşuyorum, "Allah aşkına buna ne cevap verelim?" diyorlar.
Haklılar da... Hem ligde hem de kupada doludizgin giden F.Bahçe işine bakıyor. Derbi maçlardaki büyük üstünlüğü, şampiyonluğu ve kupayı ne kadar hak ettiğinin açık bir göstergesi.

Polat protesto etmişti
Başkan Aziz Yıldırım geçtiğimiz gün kulüp tarihine geçecek bir hareket yaptı. Kasımpaşa yönetimi tarafından 120 lira fahiş bir fiyatla satılan maç biletlerini cebinden para vererek aldı.
Bu biletleri 50 ila 80 liradan kendi taraftarına satıyor. Helal olsun.
Pahalı bilet konusu F.Bahçe taraftarının her zaman karşılaştığı bir durum. Deplasmanlarda yakinen görüyoruz. Söz konusu F.Bahçe maçı olduğunda Anadolu kulüpleri inanılmaz bilet rakamları belirliyorlar.
Yıldırım'ın biletleri aldığını duyunca, aklıma Kasımpaşa-
G.Saray
maçı geldi. Kasımpaşa yönetimi bu maçta da bilet fiyatını 120 lira olarak belirlemiş, Adnan Polat da bunu protesto ederek karşılaşmayı kale arkasında kendi taraftarıyla birlikte izlemişti.
Eee başkan var, başkan var! Biri boynunu büküp duruma razı oluyor, diğeri cebinden para
verip problemi çözüyor. Helal olsun Aziz başkan.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor