03 Şubat 2012 | Cuma

Hayalet oyuncular

Lider G.Saray'ın puan kaybettiği hafta Beşiktaş maçını düşünerek Alex'i yedek soyundurmak Aykut Kocaman'ın yeni bir hatasıydı.
Büyük maçları kazanınca 6 puan vermiyorlar!
En önemli maç her daim oynadığın maçtır. Bir kez daha görüldü ki, Alex'le başlamayınca F.Bahçe'nin kimyası bozuluyor. Alex'in sonradan oyuna girdiği maçlarda etkisiz olduğunu bizim kadar Kocaman da biliyor.
Samsunspor'un stoperi Kemal'in hatasıyla öne geçen sarı-lacivertlilerde ne skoru koruyacak ne de skoru geliştirecek bir oyuncu vardı!

SADECE STOCH ÇIRPINDI
Kazanma adına tek başına çırpınan Stoch da bir süper kahraman değil!
F.Bahçe Yönetimi milyon dolarlar verip Bienvenu'yü transfer ederken Samsunspor mütevazi bütçesiyle Gekas'ı getiriyor! Aradaki fark deveyle cüce kadar bariz! Yunanlı oyuncu tek başına F.Bahçe savunmasını hallaç pamuğu gibi dağıttı. 23 yaşındaki Serdar Kesimal, 32 yaşındaki Gekas'ı tutamadı!
Aykut Kocaman takımdaki "hayalet" oyuncuları acaba ne zaman fark edecek? "Bir şeyler yapıyormuş gibi" görünüp hiçbir şey yapmayanlardır bu takımın sıkıntısı... Aykut hoca ya bu durumun çözümünü bulacak, ya da dün geceki gibi bol bol "sirtaki" dinleyecek!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor