26 Şubat 2012 | Pazar

Şizofrenik vaka!

Bu F.Bahçe adamı deli eder! Çift kişilikli şizofrenler gibi... İçeride başka, dışarıda bambaşka oynuyor. Kadıköy'de taraftarın gazıyla geriden gelip maç kazanan F.Bahçe, deplasman maçlarında süt dökmüş kedi gibi oluyor. Eskişehir karşısında hiç varlık gösteremediler. Ayakta kaldı, görevini yaptı diyebileceğimiz tek bir oyuncu bile yoktu. Eskişehirspor tipik Ersun Yanal takımı olmuş! Birlikte hücum edip, birlikte savunma yapıyorlar. Top ne zaman F.Bahçeli oyuncuların ayağına gelse sert oynayıp, faul yaparak yıldırdılar. Hakem Özkahya sertliğe müsamaha gösterince tekme-tokatlar havada uçuştu.

TESLİM BAYRAĞI
F.Bahçe'nin sol kanadı yol geçen hanı olmuş! Ziegler ne asli görevi olan savunmayı yapabiliyor ne de hücumda etkili! Orta sahada Cristian saklanarak oynuyor, Emre ısıran görüntüsünden uzak... Alex'in ayağına top gelince başta Hürriyet olmak üzere en az üç oyuncu birden basıyor. Caner'in de kırmızı kart görmesiyle sarı-lacivertliler teslim bayrağını çekti. Eskişehirli oyuncuların beceriksizliği farkın artmasını önledi. Ama asıl acı olan direniş gösteremeden maç kaybetmek... Son olarak Aykut hocaya bir sözüm var: Sadece sahandaki maçları kazanarak play-off'ları göremezsin. Haberin ola!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor