18 Mart 2012 | Pazar

Kocaman: 2 G.Saray: 2

Fazla motive olmuş F.Bahçe deyim yerindeyse maça fırtına gibi başladı. Her topa 3 sarılacivertli oyuncu birden basarak G.Saraylıların rahat pas yapmasına imkan vermedi. Orta saha üstünlüğünü bol pres yaparak alan F.Bahçe, ortada pozisyon bile yokken iki gol birden buluverdi.
Atılan iki golde atan oyuncuların bireysel becerisiydi. İki farklı üstünlük Aykut Kocaman'ın, "takımı geri çekme" hastalığının nüksetmesine yol açtı!
O dakikalarda G.Saray'ın üzerine gidilse bulunacak bir gol tarihi bir skorla maçın bitmesini sağlardı. Zaten dağınık oynayan F.Bahçe, pres yapmayı bırakıp orta saha üstünlüğünü de rakibe kaptırınca dalga dalga hücum eden sarı-kırmızılıları izlemeye başladık.

FATİH TERİM KORKMADI
Aykut hocanın Stoch'u oyundan çıkarmasına çok şaşırdım.
Zira o çıkınca topu süratli bir şekilde topu ileriye taşıyabilecek oyuncu kalmadı. F.Bahçe kendi sahasında rakibi bekleyerek ve sadece savunma yaparak oynayamaz.
Bunu birisinin Aykut hocaya söylemesi lazım.
Fatih Terim Kadıköy deplasmanına getirdiği takımını çift forvetle sahaya çıkararak rakibinden korkmadığını gösterdi.
Maç kazanmak, şampiyon olmak için bireysel becerilerin değil takım oyununun daha önemli olduğu bir kez daha gördük.
Beraberlik, mağlubiyetle eşdeğerdir.
Bu yenilgi F.Bahçe'nin değil, Aykut Kocaman'ın mağlubiyetidir.
Herkes böyle bilsin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor