12 Nisan 2012 | Perşembe

Şanslı Fener!

Aykut hoca, takımın dengesini bozmaya bayılıyor! Gerek sakatlıklardan gerekse Trabzon maçını düşünerek sahaya sürdüğü kadro evlere şenlikti...
Bir takımda "beyin" görevini Caner üstleniyorsa kimse kusura bakmasın o takım beyinsizdir!
İlk yarıda her topa basan, futbolun tüm gereklerini uygulayan Kayserispor karşısında Cristian dışında ayakta kalan ikinci bir isim yoktu.
Yobo son maçlardaki kötü oyununu dün gecede sürdürdü.
Sezon başından bu yana Aykut hocanın vazgeçilmezleri arasında yer alan Yobo, Kayseri karşısında kariyerinin en kötü futbolunu oynadı desek yeridir. Sürekli" kaçak" güreşiyor, inanılmaz pozisyon hataları yapıyor.

Üç forvet bir kumardı
Onun yerinde yerli bir oyuncu olsaydı çoktan takımla ilişiği kesilmişti!
İkinci yarı Kocaman'ın yaptığı, "ya istiklal ya ölüm" taktiği tutup son dakikada bulunan golle maçın uzatmaya gitmesi tamamıyla şanstı! 3 forvet kumarı maçı penaltılara kadar götürmeye yetti yetmesine ancak takım disiplinini alıp götürdü.
Sadece saldıran, savunmayı unutan sarı-lacivertli ekibin oynadığı oyunun adına futbol demek imkansızdı...
Alex ve Emre'yi bu maçta oynatmayarak Trabzonspor maçını düşünen Kocaman, 120 dakika oynayan diğer oyuncularının yorgunluğuna nasıl bir çözüm bulacak merak ediyorum! Şu bir gerçek ki, hafta sonu F.Bahçe'yi çok zor bir maç bekliyor...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor