27 Nisan 2012 | Cuma

Hayal değil

Maç öncesi fazla yumuşak oynayan Serdar ve fazla sert oynayan Bilica'nın; kuvvetli, her daim pres yapan Mehmet Yıldız karşısında ne yapacaklarını merak ediyordum.
Uzun süredir takım arkadaşlarını sadece idmanlarda görebilen Bilica'nın olumsuz anlamda neler yapabileceğini hepimiz biliyoruz!
Ama hiç de öyle olmadı.
Karabük forvetleri kağıt üzerinde "zayıf" gibi görünen Fenerbahçe savunması karşısında etkisiz kaldı.
Defansı tamamen değiştiren Aykut Kocaman, orta sahada aynı riski almadı. Selçuk ve Cristian'la orta alanı tutan Kocaman, hızlı Stoch ve Dia ile bol kanat akını yapmayı planlıyordu.

Semih'ten ders alsınlar
Geldiği günden bu yana bir türlü istenilen seviyeye ulaşamayan ve F.Bahçe'nin en büyük hayalkırıklığı olan Dia, Karabük karşısında da "yalan rüzgarı" oyununu sürdürdü. Yeni sezonda hocanın onu düşünmediğini biliyorum.
Uzun süredir kadroya giremeyen ama "hiç küsmeyen"
Semih'e bakıp ders alsınlar.
Artık "nöbetten bile düşürülen" tecrübeli futbolcu, dün maçın yıldızı oldu. İleride top tutarak takım arkadaşlarını rahatlatan, pres yapan, duran toptan bir de gol atan Semih, oynasa da oynamasa da bu takım için önemli bir oyuncu. Attığı frikik golü ise kesinlikle tesadüf değil. İdmanlarda Alex'le sürekli duran top çalıştığına şahidim.
Böyle inanarak oynayan bu takımı gördükçe, "iki kupanın" hayalden ibaret olmadığı çok net ortaya çıkıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor