30 Nisan 2012 | Pazartesi

Kolay olmayacak

Fenerbahçe bilmem kaçıncı kez, "Kazanmazsa olmaz" maçına çıktı dün akşam... Geçen sezondan beri her maç önemli, verilecek her puan telafisizdi.
Böyle bir ortamda oyuncuları kafa olarak hazırlamak gerçekten her babayiğidin harcı değil... Şampiyonluk için oynayanla, "öylesine" oynayanın maçında 90 dakikanın her anında etkili olan taraf şampiyonluğa oynayandı.
Aykut Kocaman, Alex'in yokluğunda topyekün hücum taktiğiyle sahaya çıktı. Yobo ve Bekir hariç tüm oyuncular hemen her pozisyonda oyunun içindeydi. Bu taktiğin elbette riskli yönleri çoktu.
Ancak her defasında eksik yakalanan Fenerbahçe savunmasını Beşiktaş'ın "geçkin" yıldızları Queresma ve Simao geçemedi.

Semih doğru tercih
Selçuk ve Cristian'ın orta sahayı "babalarının malı" gibi kullandığı maçta, gol pozisyonlarına giren ama hep harcayan taraf F.Bahçe'ydi. Özellikle Stoch'un kanadından çok etkili oldular. Genç futbolcu aldığı her topla Beşiktaş kalesinde tehlikeli oldu.
Kocaman'ın Bienvenu'nün yerine Semih'le başlamasını yerinde buldum.
Zira Semih'in oyun bilgisi Bienvenu'den çok daha iyi...
İki duran toptan atılan goller emin olun girilen pozisyonlardan daha zordu. Zaten bu sezon Fenerbahçe için kolay hiçbir şey yok! Kaldı 3 maç...
Haydi hayırlısı...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor