13 Ağustos 2012 | Pazartesi

Adam gibi...

Fffutbol oynamakla "adam gibi" futbol oynamak arasında büyük fark var. Fenerbahçeli oyuncular; seyirciyi tahrik etmeden, rakiple uğraşmadan, hakemi aldatmadan adam gibi oynamaya çalıştı dün gece...
İyi oynarsın, kötü oynarsın...
Ama en zoru adam gibi oynamak.
Sarı-lacivertli ekipte savunma zaafiyetinin en üst düzeye çıktığı bir karşılaşmaydı. Bekir ve Orhan Şam, G.Saray'ın baskılı oynadığı dakikalarda çok hata yaptı.
Özellikle Emre Çolak yorulana kadar her pozisyonda Orhan'ı perişan etti. Aykut Kocaman'ın savunmayı öne kurma sevdası bir gün başını yakacaktı.
Öyle de oldu.

Sistem yanlış
Savunmanın arkasına ve araya atılan her top tehlikeli oluyor. Ağır defans oyuncuları, hareketli rakipler karşısında çok zorlanıyor.
Milli Takım'ın savunması dediğimiz F.Bahçe savunmasının bu kadar zaafiyet göstermesi sistemin yanlışlığından başka bir şey değil.
G.Saray'ın 10 kişi kalmasının ardından sahada değişen hiçbir şey yoktu. Sanki karşılaşma 11'e 11 oynanıyor gibiydi.
Fenerbahçe'de Kuyt insanüstü bir performans gösterdi.
Ama onun da yapabilecekleri bir yere kadar...
Sarı-lacivertli takım şimdi bir an önce toparlanmalı ve eksiklerini gidermeli. Yeni transferler ve özellikle Yobo bu takıma monte edilmeli.
Dün gece bir türlü vites yükseltemeyen, çok hata yapan, organize olamayan bir takım vardı. Ligde ve Avrupa maçlarında bunların telafisi yok.
Hemen gerçekleri bulmak bu takım için çok önemli...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor