25 Şubat 2013 | Pazartesi

Kaybetmeyi sevmeyenler

Aykut Kocaman'ın, sürekli oynayan futbolcuları dinlendirmek adına yaptığı "iyi niyetli" rotasyon neredeyse bir 3 puana daha mal oluyordu. Kocaman, as kadroyu hazırlamayı biliyor. Ancak yedek oyuncular için aynı şeyi söylemek zor! Bir kaç oyuncu dışında diğerleri yatarak para kazanıyor! Kadroda Meireles ismini gördüğümde açıkçası çok şaşırdım. Bu oyuncu değil miydi en kritik maçlarda saçma sapan kartlar görerek takımını sabote eden? Nedir Meireles'i bu kadar vazgeçilmez kılan? Dün yine sahanın kötülerindendi. Sarı-lacivertlilerin orta sahasının anlaşılmaz bir şekilde havadan oynama sevdası Kasımpaşa'nın ekmeğine yağ sürdü.

Kazanma azmiyle

Tabi bir de hakem Hüseyin Sabancı'nın oyun temposunu düşüren, sürekli çaldığı düdükler! İkinci yarı Sow ve Cristian Baroni'nin oyuna girmesiyle alıştığımız sistemine dönen Fenerbahçe üstünlüğü ele geçirdi. Son haftalarda neredeyse her maçta gördüğümüz kazanma azmi, hırs ve 90 dakika bitene kadar sürekli gol arayan Fenerbahçe şampiyonluk adına umut veriyor. Sarı - lacivertlilerin," kaybetmeyi sevmeyenler" filmi yeniden vizyonda... İzlemeye devam edin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor