02 Mart 2014 | Pazar

Döve döve!

Alper Potuk'u ve kanatları kapatarak,oynamaya değil, oynatmamaya dayalı bir sistemle sahadaydı G.Birliği takımı...
Aslına bakarsanız; oyuncu kalitesine bakarsanız, Mehmet Özdilek'in yaptığı doğruydu.
Topla oynama oranı, isabetli pas oranı hep Fenerbahçe'nin lehineydi.
Ancak top bir türlü 3 direğin arasına girmedi. Neden mi?
Kimse kızmasın; Emenike bu takımın forveti olamaz! En uçta, kaleye arkası dönük oynayacak özelliklere sahip değil. Zaten Rusya macerasına bakarsanız hep "son dakika golcüsü" olarak oyuna girdiğini görebilirsiniz.
Ama hep forvette oynamak istiyor. Bunu Samandıra'daki kaynaklarım söylüyor. Oysa kanatta görev alsa emin olun daha faydalı olacak. Tıpkı açıkta pek yararlı olamayan ama bekte müthiş bir performans gösteren Caner gibi... Penaltılar demişken...

İkincisi penaltı değil!
İlk penaltı; penaltı oğlu penaltı...
Ama Alper'in pozisyonu penaltı değildi. Bu kadar çok hakkı yenen Fenerbahçe'nin lehine çalan yanlış bir penaltıyı iş kazası olarak görmek lazım! Ee hep söylenmiyor mu, "Hakemler de insan. Hata yapabilirler" diye! "İnsanlık dışı" hareketler yapan Gosso'nun kart görmeden maçı bitirmesini de hakemlerin "insanlığına" veriyorum!
Fenerbahçe en çok Webo'yu arıyor. Topla oynama, isabetli pas, gol pozisyonu anlamında sezonun rekorunu kırarak oynayan Fenerbahçe rakibini döve döve yendi. Adil bir yönetimle Fenerbahçe'nin kazanamayacağı maç yok. Webo'nun bir an önce iyileşmesi şart. Ya dönecek ya da forvette Sow oynayacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor