18 Nisan 2016 | Pazartesi

Gerçek sorumlu kim?

Dün gece Kadıköy'de ahı gitmiş, vahı kalmış Mersin İdman Yurdu karşısında alınan galibiyete sevinen Fenerbahçeli olduğunu sanmıyorum!
Stada gelen 20 bin seyirci aslında şampiyonluğa inancın kalmadığının göstergesiydi. Tribünlere bakıyorum; her kafadan farklı bir ses çıkıyor. Kimisi, "Pereira istifa" diyor kimisi, "Ersun Yanal" tezahüratı yapıyor. Bu tezahüratların hepsini ıslıklayan da bir kesim var tabii... Her nedense "gerçek sorumlunun" ismini kimse seslendirmiyor!
Bu sezon Başkan Aziz Yıldırım'ın "paratoneri'nin" Pereira olacağı net bir şekilde anlaşıldı. Yıllardır süren bir hikayedir bu...
Takım şampiyon olunca Yıldırım yapar, şampiyonluk kaçtığında sorumlu hep başkalarıdır! Yıldırım bir türlü şunu anlayamıyor, artık çok yıprandı, yıprattı. Camianın taze bir enerjiye ihtiyacı var. "Koltuk sevdası" Fenerbahçe sevdasının önüne geçince, yaptığın hamleler hep koltuğunu koruma adına oluyor.

Pereira darmadağın olmuş
Oysa Fenerbahçe'nin yenilenmeye, eskisi gibi halkın takımı olmaya, yeniden Lefter'in Basri Dilimlili'nin, Can Bartu'nun Fenerbahçe'si olmaya ihtiyacı var. Şampiyonluk şansı matematiksel olarak halen devam ederken taraftarın böylesine sırt çevirmesinin tek nedeni sevgisizlik ortamı...
Kendisiyle aynı fikirde olmayanları hemen Fenerbahçe düşmanı olmakla itham edenler; hangi dünya yıldızını transfer ederlerse etsinler, ne kadar şampiyon olurlarsa olsunlar, asla ve asla gönüllerin şampiyonu olamayacaklar.
Dün gece Pereira'ya bakıyorum; darmadağın olmuş, dengesini kaybetmiş.
Ona artık acıyorum; ne günahı var ki? Onun gibi "basiretsiz bir hocayı" Fenerbahçe gibi büyük bir camiaya teknik direktör olarak atayanlar utansın.
Şu ortamda şampiyon olsan ne olur, olmasan ne yazar!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor