18 Ekim 2010 | Pazartesi

Artık gider herhalde!

Son haftalardaki erken gollerle başlayan maçların sebebi acaba, futbolcuların konsantrasyon eksikliği mi, yoksa iyi motive edilememeleri mi? A.Gücü'ne bakıldığında, kadro yapısı ve oyun anlayışı itibariyle, çok hızlı ve bol pozisyonlu maç olacağı belliydi.
Ümit Özat'ın Sestak ve Metin Akan'ı ağır olan Servet ve Hakan'ın arasına sızdırma planı çok iyi tuttu. Ve Galatasaray defansına çok zor anlar yaşattılar. Final paslarında daha isabetli olabilselerdi maç çok erken kopabilirdi.
İlk yarım saatten sonra toparlanarak A.Gücü'nü kendi sahasına hapseden Aslan, özellikle Misimovic'in etkili oyunu ve Sabri'yle Pino'nun kanatları iyi kullanmasıyla çok etkili pozisyonlar buldu. Ama gol gelmedi. Eğer Galatasaray orta sahadaki oyuncularından birini ileriye daha yakın oynatabilirse ki bu da Ayhan olmalı.
O zaman golü daha kolay ve erken bulabilirdi.

Takımı taşıyamaz hale geldi

Yine ikinci yarının hemen başında yenen bir gol. Her ne kadar takım dağılmaya yüz tutsa da Allah'tan buna direnen bir Baros vardı.
Bu kadar acemice ve basit şekilde yenen goller, takımdaki disiplinsizliğin en büyük göstergesidir.
Rijkaard devre arası içeride ne yaptı da çıkıp aynı golleri yedirtti. Çözüm bulması gerekirken, her zamanki gibi seyre devam etti.
Ne olursa olsun Misimovic oyunda kalmalıydı. Ayhan veya Mustafa'dan biri çıkabilirdi.
Çünkü artık tamamen ofansif oyuna dönüp risk alması lazımdı. Rijkaad artık bu takımı taşıyamaz hale geldi. Bence hem kendine hem takıma bir iyilik yapıp bir an önce çekip gitsin.
İçinde mutlaka Tugay Kerimoğlu'nun olduğu bir ekiple yola devam edilmeli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor