Fehmi Özgüler

Fehmi Özgüler

27 Eylül 2009 | Pazar

İşleri çok zor

Geçtiğimiz sezon Turkcell Süper Lig'in flaş takımı Sivasspor, İstanbul BŞB'yi son dakikalar içinde yediği golle 1-0 yenilerek düşüşünü sürdürdü. 6 maçtan beri üç puanla tanışamayan Sivasspor, iyi koşan ve pres yapan İstanbul Belediyespor karşısında pozisyon üretmekte zorluk çekerken, etkili olduğunu söylemek de fazla iyimserlik olurdu. Tüm bu olumsuzluklara rağmen Sivasspor, eğer Kadir Pekmezci ve İbrahim Şahin'in girdiği gollük pozisyonları değerlendirmiş olsaydı, soyunma odasına 2-0 önde girebilirdi. Bu yarıda kırmızı-beyazlılarda kaptan Hayrettin, Sezer Bodur ve Bruno göze batan isimler oldu. Sivasspor, ikinci yarıda tüm gol umudunu, hafta içinde idmandan kovulan Erman Kılıç'a bağlamıştı. Ama o da etkili değildi.

Tum, büyük fırsat tepti
Kaptan Hayrettin'in desteğiyle sol kulvarı iyi kullanan Erman, girdiği iki gollük pozisyonu harcayınca, Yiğidolar'ın gol şansı kendiliğinden yok oldu. Ligde 6 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi alan İstanbul Belediyespor, aslında sahaya üç puan için çıkmıştı. Herve Tum ile İbrahim Akın, Sedat- Murat Sözgelmez ikilisi arasında sıkışıp kaldı. Karşılaşmanın bitimine 5 dakika kala Herve Tum, girdiği gollük pozisyonu değerlendiremeyerek takımını puandan etti. Karşılaşmanın bitimine yakın ileri çıkan Marcos Ceserio attığı kafa golüyle İstanbul BŞB'yi galibiyete taşıyan isimdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor