13 Aralık 2012 | Perşembe

Tek hedef lig

Kısıtlı kadrosu sebebiyle ligde ve kupada aynı kadroyla mücadele etmek zorunda olan Beşiktaş birkaç oyuncu değişikliği dışında ligdeki onbiriyle çıktığı Antalyaspor karşısında sezon başından bu yana sergilediği keyifli futbolu sürdürdü.
Taraflı-tarafsız herkes bu sezon Beşiktaş'ın maçlarını izlerken eminim ki sıkılmaz. Kazanırken de, kaybederken de alkışlanan, tempolu oynayan bir takım yarattı Samet hoca.
Hücumda sıkıntı yaşamayan ancak savunmada sezon başından bu yana çözülemeyen sorunları olan bir takım görüntüsünde siyah-beyazlılar.
İlk yarıda yenilen iki golde de Beşiktaş savunmasının zaafları ön plandaydı.
Maç eksiği olan kaleci Cenk'in yenilen ilk golde hatası var.

Holosko keyif veriyor
Beşiktaş savunma anlamında taraftarına güven vermiyor belki ancak hücumda o kadar güzel işler yapıyor ki...
Oğuzhan, Almeida, Holosko üçlüsü sayesinde, izleyenler her an Beşiktaş gol atabilir heyecanına kapılıyor. Ayrıca sezon başında adı gönderilecekler listesinde bulunan ancak "Feda" deyip ücretinde indirim yaptıktan sonra takımda kalan Holosko son haftalardaki güzel futboluyla ve attığı gollerle "İyi ki kalmış" dedirtti.
Geniş kadrosu bulunan rakiplerinin yedek oyuncularla çıktığı kupa maçlarında rotasyon yapma şansı olmayan siyah- beyazlıların sıkıntılı başlayan bu sezon için şampiyonluk yolunda lige konsantre olması daha hayırlı olabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor