16 Aralık 2012 | Pazar

Çekirge!

Beşiktaş insanı gerçekten şaşkına çevirir. Son lig maçındaki performansa baktığınızda gördüğünüz resim ile bu haftaki arasında siyahla beyaz kadar fark var. Farkı olmayan tek performans Uğur Boral'ınkiydi... G.Birliği sürekli onun kanadından geldi ve golü de yine Uğur Boral'ın hatasından buldu.
Teknik direktör Samet Aybaba da bizler gibi bu olgun hataları izlemekle yetindi. Neyse ki şans siyah beyazlı takımın yanındaydı ve kalecinin kucağına giden top savunmaya çarpıp yön değiştirdi ve ağlara gitti.
Bu gol de Beşiktaş'ı soyunma odasına beraberlikle götürdü.

Cenk'in işi zor...
Hayatın neler getireceğini bilemediğimiz gibi Beşiktaş'ın neler yapacağını da bilemediğimiz bir maç oldu. İkinci devre G.Birliği'nin oyunu geride kabullenmesi ve baskıya reaksiyon verememesi nedeniyle rakibinin üstüne giden Beşiktaş, gole çok yaklaşmıştı ama son vuruş becerisini her geçen gün biraz daha kaybeden Hugo Almeida 2 puanı çimlere gömdü.
Son olarak Cenk'e birkaç cümle. McGregor sakat ya da cezalı olmazsa ondan formayı almak mümkün olmayacak gibi.
Kalesinde inanılmaz güven veriyor. Bir kaleci ancak bu kadar skora etkili olabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor