18 Eylül 2015 | Cuma

Keyif veriyor

Bu takımı seyretmek bu sezon keyif verecek. Sonuç ne olursa olsun, sahada mücadele, bol gol pozisyonu göreceğiz. Yedek kulübesinde hamle şansı desen var. Çıkan oyuncunun yerine girecek olan en az çıkan kadar etkili olacak. Bize bu tahminleri yaptıranlara teşekkür etmek lazım. Anlaşılan o ki Avrupa'da yüzümüzü Beşiktaş güldürecek bu sezon. Şenol hoca, saha sonucunu riske etmeden rotasyonunu da yaptı dün akşam. Hem de tüm ülkeye yayılmış hakkaniyet duygusu ile, kimseyi kırmadan. Bakınız Cenk Tosun, İsmail, Kerim. Bu adamların hepsinin kendisine ihtiyacı olduğunun farkında davranarak kadroyu kuruyor ve o kadroda kendisine güvenen hocasına yakışır mücadele ediyor. Bundan iyisi Şam'da kayısı.

Kazanarak başlamak

Avrupa maçlarına iyi başlamak çok önemli. Fikstür avantajını iyi kullanmış oldu Beşiktaş. Ülkesinde grup maçlarına kalarak tarih yazan İskenderbey takımı, bu yazgısından bir adım daha ileri gidecek bir takım değil. Ne Beşiktaş'a rakip olur, ne Sporting Lizbon ne de Lokomotif Moskova'ya.

Şimdi dikkatli olmalı
Şimdi dikkat... Çünkü Beşiktaş kazandığı Avrupa kupası maçları sonrasında Süper Lig'de konsantrasyon ile birlikte 3 puanı da kaybediyor. Burada iş Şenol hocaya ve rotasyona giren oyunculara düşüyor. Bu galibiyet Ankara'da kaybedilecek puanları geri getirmez. Hem de rakipler G.Saray ve Fenerbahçe arap saçına dönmüşken.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor