28 Eylül 2015 | Pazartesi

Güneş doğdu

Kariyerinde 29 kez Fenerbahçe ile karşılaşmış ancak 3 kez galibiyet almış bir teknik adam vardı dün sahada. Büyük maçların büyük oyuncularla kazanılacağını bilen bir teknik adam.
Bu nedenle forvette Gomez'i tercih etmesi çok normal. Ancak orta sahada yaptığı Oğuzhan-Atiba tercihi yerine Necip daha doğru olabilirdi. Çünkü önlerinde Sosa-Gökhan-Olcay üçlüsü oynuyordu. Belli ki Şenol hoca maçı başından kazanmak istiyordu.
Karşısında da önce durdurmaya çalışan bir kadro vardı. "Maçtan önce iki teknik adama da beraberlik teklif edilseydi kabul ederdi" anlayışına bir isyan gibi kadroyla çıktı Şenol hoca maça.
Sezon başından bu yana söylediğim hamle oyuncuları anlamında ise Fenerbahçe daha fazla fırsata sahipti.
Van Persie'yi yedek oturtarak çok cesur davrandı Pereira.

Oğuzhan'ı ofansa gönderdi
Önce durdurmak sonra vurmak peşindeydi. Ama Kjaer'i ve ilk yarıda kaçırdıkları ile Fernandao'yu iki takım teknik direktörü de hesaba katmadı, bizler de. Pozisyonu bile olmadan 2 gol bulan Beşiktaş, hem kendi hem de rakip takımın oyun düzenini alt üst etti.
İkinci yarı, Gençlerbirliği maçındaki değişikliğe benzer bir değişiklik yaparak başladı Şenol hoca. Ankara'da Quaresma'yı çıkartıp Necip'i almış ve Sosa'yı yerine, ofansif orta sahaya çekmişti.
Dün de Sosa'yı çıkartıp Necip'i aldı bu kez Oğuzhan'ı ofsans bölgesine gönderdi. İki haftada birbirine benzer iki hamle yaptı Beşiktaş. İlkinde Başkette 2 puan bırakmıştı ama bu kez kazanan taraf oldu. Hem de 2 yıl sonra derbi zaferi kazanmış oldu. 3-2 kazandı Beşiktaş ama futbol şansının yanında olduğunu da unutmamak lazım. Son olarak büyük maçları büyük oyuncular kazanırdı dedik ya.Mario Gomez ne denli büyük bir oyuncu olduğunu bize gösterdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor