07 Şubat 2011 | Pazartesi

Güneş'in sözleri...

Kayıplar bir kez başladı mı durdurmak zordur. Öz güven kaybolur, şans sizden uzaklaşır, otorite hakkınızı gözetmekten vazgeçer.
Hayatın da futbolun da içinde var bu tip şeyler... Kadrosu kısıtlı dediğimiz Trabzonspor devre arası transfer dönemini etkili kullanamamanın sıkıntılarını yaşıyor doğal olarak.
Ligin ilk yarısında kendilerini aşan bir performansla çok büyük puan toplayan bu kadro beklenen duraklamayı, beklenenin ötesinde bir kayıpla yaşıyor.
Eldeki en iyi 11'le ve büyük taraftar desteğiyle oyuna başlayan ev sahibi çok da uygun pozisyonlar buldu ilk yarıda.
Üstelik orta sahada Engin Baytar ve Colman'ın durgunluğuna rağmen.
Oyun ideale yakın değildi ancak arzu vardı, heves vardı. Lâkin gol yoktu. Gol gelmemesinin başlıca nedeni ise kanat bindirmelerindeki yetersizlikti.
Serkan'ın savunma arkasına sarkabildiği net pozisyonda ise Engin Baytar'ın vuruşu kötüydü.

Açık penaltı verilmedi

Trabzon ligin ikinci yarısına çok direnciz bir orta saha ile giriş yaptı. Bütün yük Selçuk'ta... Alternatif olarak gösterilen Ceyhun ve Sezer ya kulübede ya tribünde.
Alan'ın da çare olamayacağı açık.
Dirençli bir orta saha oyuncusu ile Selçuk'un verimi artırılabilse, belki Serkan Balcı orta sahaya kaydırılabilse her şey çok farklı olabilirdi. Yazık... Yerden hiç kalkmayan, sürekli vakit geçiren, hakemin sertliğe göz yumuşunu kullanan, yaptığı açık penaltı da verilmeyen bir rakibe karşı yine de galip gelebilirdi Trabzonspor.
Ancak bundan sonra tüm rakipler ve tüm hakemler böyle olacağına göre işler belki daha zorlaşacak.
Belki bir süre sonra devre arası çalışmalarının verimi gelecek ve işler daha farklı olacak.
Şenol Güneş maçtan sonra güzel konuştu; "Hilemiz hurdamız yok, dürüstçe mücadele ediyoruz" dedi.
Başka yapacak bir şeyi de yok zaten.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor