09 Mart 2010 | Salı

Antalya çok kötüydü

* Fenerbahçe kötüydü ama Antalya daha kötüydü Etkili forvetleri olmasına karşın sadece iki şut attı
* Yedikleri gol inanılır gibi değildi. Skor 0-0 ve maç Kadıköy'de oynanırken defans nasıl ileriye çıkar

_Öteki taraftan Bursa son dönemde taraftarları ile anılır oldu. Beşiktaş ile neredeyse kan davalılar. Şimdi Diyarbakır'la da aralarında husumet oluştu. Bursaspor ve taraftarının olaylardaki payı nedir?
Bursaspor, Türkiye'nin en kötü taraftarına sahip! Bunu kimse inkar etmesin. Beşiktaş'ta da öyle ama... Ben Bursa kadarını görmedim. Kendi yaşadıklarım var, defalarca anlattım. Ama bu olayda Bursa bahane... Çünkü Diyarbakırlıların kızdığı Bursa'nın seyircisi... Devlet de Bursa'nın seyircisinin gelmesini yasaklamış. Futbolcunun ne günahı var? Bu olaylardan bir hafta evvel de Ziya Doğan istifası var. Diyarbakır'a taş gibi futbol oynatıyordu Ziya Doğan! Ziya Doğan niye istifa etti, bu istifa niye kabul edildi? 'Aman hoca gitme. Biz senden memnunuz' niye demediler. Bilmecenin çok taşı var, yerli yerine oturması gereken!.. Bu yüzden, 'Bu bir devlet soruşturması gerektirir' diyorum.

BİR TEK KALECİ KALDI
_Son 7 maçında galibiyete ulaşamayan Fenerbahçe, Antalyaspor karşısında 3 puanla tanıştı ama futbol olarak çok fazla beğenilmedi. Siz maçı nasıl değerlendireceksiniz?
Fenerbahçe kötüydü ama Antalya daha kötüydü. Ben inanamadım Antalya'ya!.. Antalya 'Ben bu maçı kazanmak istemiyorum' diye gazetelere tam sayfa ilan verse, böyle top oynardı. O kupa maçlarındaki, lig maçlarındaki Antalya ortada yoktu. 90 dakikada iki tane şutu var Antalya'nın!.. Balili gibi, Veysel gibi, Necati gibi forvetleri olan bir takım; 90 dakikada iki şut atmış! Fenerbahçe'nin attığı gol inanılır gibi değil. Amatör bir takım böyle gol yemez!.. Daha evvel son dakikada yedikleri böyle gol de var üstelik. Maçın ortası, durum 0-0. Rakip sahada bir duran top atışı kazanıyor. O sırada diyor ki maçı anlatan spiker; "Şu anda Antalya yarı sahasında bir tek kaleci var." Orta sahadan kazanılan bir frikik atışı. Korner falan değil. Böyle bir frikikte bütün beklerin ve stoperlerin, maçta durum 0-0'iken ve maç Saracoğlu Stadı'nda oynanırken, Fenerbahçe sahasına gitmesi nasıl izah edilir? Bu maç ligin son maçı olsaydı, Fenerbahçe böyle bir maçı 1-0 ile kazansaydı, bu maçın anlaşmasız olduğuna en fanatik Fenerli dahil kimse inanmazdı. 'Aziz başkan işi bağlamış' derler, adamın günahını alırlardı.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor