09 Haziran 2010 | Çarşamba

Bırakması iyi oldu

Denizli'nin Beşiktaş'ta bir yıl daha devam etmesi bekleniyordu ama sürpriz bir şekilde yollar ayrıldı.
Sağlık gerekçesiyle olduğu açıklandı.
Siz neler söyleyeceksiniz?
Olayları başından beri biliyorum. Mustafa Denizli yakın arkadaşım olduğu için. Devam etseydi Mustafa Denizli hayati tehlike içinde olabilirdi. Doktorlar bunu açık seçik söylediler.
Mustafa Denizli inanmıyordu. İnsan çünkü kendisini sağlıklı hissettiği zaman doktora inanmaz. Hele biz Türk Milleti; ağrılar, sızılar olmadığı sürece, hastaneye, doktora falan gitmeyiz.
Mustafa Denizli de rahat rahat tatile gitti. Beni de çağırdı hatta... "Otelimizi açıyoruz, gel beraber olalım" diye. Bizim Çeşme günlerimiz ünlüdür Mustafa hoca ile... O tatilde, o keyif sırasında tansiyonu büyük 22, küçük 12. Küçük neyse ama özellikle büyük tansiyonun 22 olması çok önemli.

PROGRAM HAZIRLADI
"Tatilde, stresin s'si yokken, tansiyonun 22/12 olabiliyorsa, çok daha baskılı, gerilimli geçecek futbol sezonuna girersen ölürsün" dedi doktorlar açıkça. Bunun üzerine Mustafa Denizli devam edemeyeceğini bildirdi. Mustafa Denizli'nin beraber büyüdüğü bir arkadaşı var Çeşme'de. Ben de onu tanırdım. Yazın gittiğimizde misafir olurduk. O çok genç yaşta tansiyondan öldü. Yüksek tansiyonu vardı, Mustafa onu uyarırdı. Güler geçerdi. 'Küt' diye gitti, tansiyondan. Yani öyle bir deneyimi de var Mustafa'nın. Onun için "Bu tansiyon ile yapamazsın" dedikleri zaman doktorlar, işin ne kadar ciddi olduğunu biliyordu Mustafa Denizli. Bu nedenle çekildi. İyi de oldu. Mustafa için de iyi oldu, Beşiktaş için de iyi oldu. Çünkü bu senenin ortasında bu durum ortaya çıksaydı sezon ortasında hoca değişikliği gerekecekti. Zaten Mustafa Denizli'nin hazırlayıp, verdiği program var. Onun için Beşiktaş herhangi bir şok yaşamayacaktır.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor